Kiflozsome kérdése:
Meddig lehet U16-ban játszani?
Figyelt kérdés
A fiam 2003 december 29-én született, szóval még mindig nem töltötte be a 16-ot, viszont a szabályok szerint 2004 január 1-ig lehet U16-ban játszani.
túlkorosként meg lehet oldani hogy tudjon ebben a bajnokságban játszani?
Megye 1-ről van szó, a következő bajnokság már csak U19-es.
2019. szept. 25. 15:30
1/3 anonim válasza:
Ha 2004 január 1 a határ, akkor a 2003 december 29.-én született még gond nélkül játszhat.
2/3 anonim válasza:
Elnézést, fordítva néztem. Akkor már pont nem. Az U19-be kell akkor nevezni, vagy ha csapatsport, hátha a csapat átlagát nézik amibe így még belefér.
3/3 anonim válasza:
Ha osszel jatszhat az u16ban, akkor tavasszal is. Ha mar ősszel sem akkor tavasszal sem.
Egyebkent megyei bajnoksagokban engednek nehany tulkorost jatszatni, az u19ben is jatszhat nehany 20 21eves, azt hiszem 3.
De erdeklodj a helyi csapat edzojenel, neki tudnia. Kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!