Miért 4 évente van foci eb és vb?
Figyelt kérdés
Tök jó lenne, ha 2 évente lenn,mert akkor minden évben lenne futballünnep.2010. júl. 13. 16:06
1/11 anonim válasza:
Szerintem egyrészt azért, mert irgalmatlan előkészületekkel jár a megszervezése, másrészt meg inflálódna ha túl gyakran lenne. Olimpia is 4évente van, ha évente lenne, nem lenne nagy szám. :)
2/11 anonim válasza:
ht már 4éve kihírdették h ukrajna meg hollandia rendezi a következő VB-t.
vagyis felkészüléshez 7-8év kell
3/11 A kérdező kommentje:
ez végülis igaz, idő kell a stadionok építésére például. Olimpia nekem nem gáz, hogy 4 évente van, mert azért annyira nem rajongok. Bár annak én is örülök, ha a magyarok szép eredményeket érnek el, de a foci, az foci...:)
2010. júl. 13. 16:15
4/11 anonim válasza:
Foci EB és VB két évente van amúgy is, no de lássuk csak!
Szal vegyünk egy (általában) állandó csapatot akik kint vannak, legyenek ők az Olaszok. Szal minden évben pihenés nélkül, Bl, Bajnokság, Liga, Kupa, Eb, Vb?
Szerintem ez kivitelezhetetlen egy szempontból, és ez az emberi energia!
No meg a gazdaság!
5/11 A kérdező kommentje:
aha én értem, de nem így gondoltam hanem úgy, hogy egyik évben van vb,aztán a következőben eb, aztán megint vb...így értem hogy 2 évente.
köszi a válaszokat
2010. júl. 13. 16:21
6/11 anonim válasza:
Te nagyon butus vagy már bocs! Nem tudom, de szoktad te nézni valamelyik bajnokságot is? Mert ha igen nem kérdeznél ilyet! Igaza van az utolsó válaszolónak fizikailag lehetetlen!
7/11 anonim válasza:
Lehet azért is amiket előttem írtak,de szerintem azért,mert jövőre azt hiszem vagy a VB előtti nyáron van Amerikai bajnokság ami olyan mint a EB csak Amerikába,de lehet hogy csak Dél-Amerika(nem tudom pontosan de ha érdekel nézz utána).Remélem segítettem.
8/11 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán magasról l.esz@rom a focit, valószínű azért is érdekel a téma. Ha nem tudsz normális hangnemben írni véleményt ahogy a többiek, akkor inkább ne írj semmit!
2010. júl. 14. 10:26
9/11 anonim válasza:
Nem lenne nagy szám ha évente lenne. Éppen ezért olyan nagy a felhajtás, mert nem minden nap van ilyen. Négy év múlva már lehet, hogy nem is élsz vagy a világ lwggazdagabb embere leszel. Hihetetlen sok idő 4 év..
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és értem a lényegét :)
2010. júl. 14. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!