Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet jelentkezni...

Hogyan lehet jelentkezni megye 2-es foci csapatba?

Figyelt kérdés
Régen játszottam a falum focicsapatában, persze még régebben (u6 és így tovább). Viszont 9 évesen volt egy lábműtétem és emiatt féltem, hogy fellöknek és felszakad a varrás stb. Most ismét kedvet kaptam, habár most 21 éves vagyok és egyetemista, de megkaptam a kedvet, hogy játszak ismét a falum focicsapatában. A keretet elnézve olyanok játszanak, akikkel még anno játszottunk egy csapatban kicsiként. Semmi esély, hogy a csapatba bekerüljek, mert utánpótlásból töltik fel, vagy hogy van ez?

2019. aug. 11. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Elmesz egy edzesre es beszélsz az ezdovel. Altalaban orulnek az ujaknak egy megye2es csapat nem 20fobol all, kellenek az emberek.

Azonban ha te 12eve nem fociztal akkor sok mindenben ne reménykedj.

2019. aug. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!