Tenisz! Fogadäs! Egy meccs alatt mennyi volt a legtöbb, egymäs utäni break-ek szäma?
Figyelt kérdés
Kedd-Szerdän bet365-ön belefutottam egy olyanba, h 3-2-ig csak break-böl szereztek pontokat a länyok, es csak ezek utän hozott pontot az adogato. Tud valaki olyanrol pl. h 6-6 (tie nem szämolva) lett a szett es vegig csak breakeltettek egymast? :D Vagy van valami rekord? En nem talältam semmit...2019. aug. 10. 15:41
1/4 anonim válasza:
Olyat biztosan lattam h a tbig a 12bol 10break volt, de gyanitom volt 12break is egy szett allatt.
2/4 anonim válasza:
Találtam egy meccset ahol 7-6 2-3ig csak break volt, Sasnovich Eguchi ellen, nyilvan valami itf tornan
3/4 anonim válasza:
Es nem, 2015os Us Open kvalis meccs volt
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2019. aug. 22. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!