Az UEFA tényleg ennyire szemét?
Először is. Nem vagyok Honvéd szurkoló, viszont mivel nemzetközi meccsük volt, nekik is, az összes magyar csapatnak drukkoltam/drukkolok. Egyszerűen hogy lehet az, jelen esetben a Craiova - Honvéd meccsen, mindaz, ami megtörtént? Honvéd óvását elutasítják, Craiova nevetve kifizeti a "bírságot" meg lejátsza a három meccses zárt kapus mérkőzést. Persze ez sem biztos, megfellebbezték, még a végén mindenféle büntetés nélkül megússza. Közben rasszistábbnál rasszistább szurkolók, "dögl.tt magyar a jó magyar", Trianonnal kapcsolatos dolgok, illetve ami a bíróval történt. Közben a Honvéd ellen indít eljáràst az uefa. A szánalomtól, vagy nem is tudom, lassan a sírás kerülget. Ráadásul ott van Csányi, aki szintén nem tesz semmit, vagy épphogy tesz? Ki tudja. Vagyis. Az uefa most ezt teljesen komolyan csinálja, törvényszerűen (amit kétlek), vagy pofára játszanak ők is kb? Persze ha egy nagyobb csapattal történne hasonló, akkor mennének és nyalnák a s.ggét annak is mint a craiovanak? Lassan úgy tűnik már focit sem érdemes nézni/követni😕
L
Úgy gondolom, azt meg tudják magyarázni, hogy a döntésük a szabályzatban leírtaknak megfelel, de azt már kevésbé, hogy a leírtak szellemének is megfelelne.
Régebben többször láttam egy reklámot, amin nyerítve röhögtem.Igaz, nem az UEFA, hanem a FIFA reklámja volt, de nagy különbség - legalábbis ebből a szempontból - nincs köztük.
Maga a reklám arról szólt, hogy egy focilabda gurult a gyepen, de az egyre csak emelkedett, a labda meg csak erőlködött, mert mögötte csupa negatív értelmű jelkép sorakozott fel.Aztán jött egy FIFA jelkép, belefúródott a gyepbe, a pálya kiegyenlítődött.És mindez akkor ment, amikor kiderültek a katari vb visszásságai.
Egyetértek veled, kérdező. Az UEFA szavakban nagyon megy az antirasszizmus, a kirekesztés és a gyűlölködés ellen. Osztja a zárt kapus büntetést, ha valami nem szalonképes rigmust hall, de amikor tényleges balhé van, fülét-farkát behúzza az egész gittegylet.
Nevetséges, de ez van. A Honvéd meg legyen olyan jó csapat, hogy kiejt egy ilyen Craiovát, és akkor nem ezen múlik a továbbjutása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!