Focista hasonmások! Ti tudtok ilyeneket?
Kíváncsi vagyok ki milyen hasonlóságokat talál a focivilág szereplői és más sztárok, vagy híres emberek között.
Szerintem például Jesus Navasra hasonlít Krisz Rudi
1. Jesus Navas
2. Krisz Rudi
Javier Zanetti = Superman :D
Ronney Shrek :D
Ronaldinho = Jar Jar Binks
előző voltam :D
Ted Mosby-Xavi
Amúgy már ellőttem egy hasonló kérdést.
Sok felkiáltójelet csak az arrogáns emberek használnak. Tévedsz, nem csak a sportban vannak sztárok. Nem csak a magyar celebekben kéne gondolkodnod, vegyük például Michael Jackson-t. Ő szerintem vitathatatlanul sztár volt, hiszen egyedülálló volt abban, amit csinált. Érvényes ez az összes előadóra, akik tényleg rendelkeznek valamilyen rendkívüli képességgel.
A sport...állítom, sokkal kevesebb sztár van ott, akikre felnézhetnék. Messi, akit anno agyonnyomtak növekedési hormonokkal, vagy a Ronaldo, aki egy hisztis ku.rva, és soha az életben nem lesz olyan színvonalon, mint a Zidane, a brazil Ronaldo, vagy a Pelé, mert ők nem a műeséseikkel, meg a napbarnított, marketinges testükkel hívták fel magulra a figyelmet. El vagy tájolódva.
És nem offoltam, mert a Xavisat és a Ramososat én mondtam. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!