1/5 anonim válasza:
Szerintem a végeredmény marad ugyanez a román klubot pedig megbüntetik.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor nagyon nagyon olcsón megúsznák. Hihetetlennek tartom, hogy ez így történt, csak azt tudom elképzelni, hogy a bíró és az UEFA ellenőr összebeszéltek, mondván jobb lesz végig engedni a meccset, de a beszámolójukban szépen elmondják, hogy megfenyegették őket konkrétan, és hogy nem csak ők, de a vendég játkosok is veszélyben lettek volna egy a helyes forgatókönyvet követő félbeszakítás esetén. Ezért a tizenegyeseket érvénytelennek kellene tekinteni. Nem beszélve arról, hogy a jogos piros lapokat sem mert kiosztani félelmében, és a játékos még tizit is lőtt, akinek el kellett volna hagynia a pályát. Ezt mégis, hogy lehetne megúszni? Mivel etetnék meg az embereket?
2019. aug. 2. 08:44
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi lesz, de ha ezt így elengedik egy sima pénzbüntetéssel, esetleg egy szektorbezárással a következő hazai meccsen, az felettébb aggályos. Ezután ha nem tetszik a bíró ténykedése, akkor nyugodtan fejbe lehet dobni. Semmi gond, hiszen beáll helyette a tartalék játékvezető, aki majd más szellemben vezeti tovább a meccset.
4/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek 3-as válaszolóval.
Egyértelmű az üzenet, dobd meg játékvezetőt,
Gyanúsan csendben voltak az UEFA vezetői ami előre vetítette, hogy ez fog történni. Remélem kiesik Craiova.
Nekem nem a Honvéd kiesése fáj, hanem az üzenet. Ha rendező nem tudja a játékvezető biztonságát biztosítani, ne rendezhessen mérkőzést.
Sértő rigmusok kiabálásért szoktak zárt kapus meccsekre ítélni egy klubot.
Ez sokkal több volt annál. Szomorú, hogy az UEFA szerint nem. A hasonló klubok élni még inkább élni fognak a megfélemlítés eszközével.
5/5 A kérdező kommentje:
Vicc, amit az UEFA megenged maganak. Itt reg nem az a kerdes, hogy a Honved megerdemelte volna-e a tovabbjutast (szerintem inkabb nem mint igen) hanem az, hogy amit a romanom muveltek el akarjak nekik nezni, es ilyen mondvacsinalt okokkal le akarjak razni a Honvedot, sot, meg utanuk inditanak vizsgalodast. A jatekvezetot, uefa ellenort miert nem kerdezik ki a tortentekrol? A minimum az lenne, hogy egy reszletes valaszt adank, kiterve minden pontra, hogy ez meg az miert nem szamit buntetendonek. Felrobbanok a duhtol, pedig meg csak nem is szeretem a Honvedot. ha ezt valamelyik magyar csapat csinalta volna... szerintetek? Rohej!
2019. aug. 7. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!