Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » De most őszintén engem nem...

De most őszintén engem nem érdekel a foci de mi abba a jó, hogy egy olyan nemzetnek szurkoltok akikhez közetek sincs és nyernek? Abba nektek mi a jó? Mi a haszon? :D Ha magyarok lennének még megérteném

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 23:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elmondom neked, kedves amatőr futball néző. Ismered azt a szót, hogy "szimpátia" vagy azt a szófordulatot, hogy "szép játék" na én például ezért szeretem azt a csapatot, amelyiknek szurkolok. Emiatt a két tény miatt.
2010. júl. 11. 23:48
 12/21 anonim ***** válasza:
én nem osztom az észt a focival kapcsolatban. tény én nem CSAK a játék miatt drukkoltam nekik hanem mert vele szimpatizáltam.. katasztrófa komolyan :D hagy döntsem már el hogy mi alapján és kit kedvelek :D amúgy nem mondhatod hogy nem játszottak jól! (azért persze minden elismerésem a hollandoké és az elől végzett csapatoké) és attólmég hogy neked a tepsifejű pasik az esztétikusak attól még nekem nem kell így gondolnom
2010. júl. 11. 23:52
 13/21 anonim ***** válasza:

egy komira reagálok: mindenkinek vannak divat szurkolóik..erről a csapat nem tehet. szarjátok le

pusz

2010. júl. 12. 00:00
 14/21 anonim ***** válasza:

nem az a baj hogy szurkol egy csapatnak, hanem az hogy 4 évente mindig másnak, a legnyálasabb, legbuz'bb, legszerencsétlenebb fos csapatnak!

4 éve töredékennyien szurkoltak a spanyoloknak mint most...

2010. júl. 12. 00:11
 15/21 A kérdező kommentje:
4. éve mindenki Olasz drukker volt:D:D
2010. júl. 12. 00:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Én régen brazil drukker voltam, és nem azért mert jól nézett ki valaki(voltam vagy 12), idén Argentínának és spanyoloknak szurkoltam, Argentínának Maradona miatt is(nekem szimpi), meg Messi miatt(és nem a külseje miatt, mert nem néz ki jól), spanyoloknak egyértelműen Xavi miatt, nagyon szeretem, sok helyzet volt neki köszönhető, és tetszik a játékuk, örülök hogy nyertek!
2010. júl. 12. 02:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha az ember szimpatizál egy országgal,akkor ahhoz már van köze!
2010. júl. 12. 10:29
 18/21 anonim válasza:
hát ha nem érdekel a foci akk megérteni sem tudod h olyankor mit érez az aki drukkol egy csapatnak és az végül nyer...nagyon jó érzés,én imádom a csapatnak a játékát és jó érzés mikor látod h örülnek egy gólnak v egy nyertes mérkőzésnek és te velük tudsz örülni ha csak a képernyő előttről is,nem tudom megfogalmazni egyszerüen szeretni kell és kész...és igen 4 éve tényleg mindenki olasz drukker volt
2010. júl. 12. 15:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Én csaj vagyok, de 12 éves korom óta nézek focit és akkor is nagy ívben leszartam, h néz ki egy játékos nem az volt nálam a fontos hanem, h a meccs közben jól érezzem magam és szép játékot játsszon a csapat! 12 éves koromtól a Bundesligát kezdtem el nézni s innen is jön, h a német válogatott a kedvencem már 11 éve, mert most 23 éves vagyok! Le nem lehet írni azt a boldogságot, amikor látom, h gól v nagy nehezen sikerül kiharcolni egy helyzetet! Szó szerint együtt élek a játékkal ne tudd meg mennyit sírtam 2002-ben, 2006-ban 2008-ban és most is, mert nem sikerült a döntőbe jutni úgy, mint a játékosok én is összeroppantam!
2010. júl. 12. 16:42
 20/21 anonim ***** válasza:
"4 éve mindenki olaszdrukker volt" Aham. De én a vb előttről kezdve szurkoltam a spanyoloknak.
2010. júl. 12. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!