Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A CSzKA Moszkva valami komcsi...

A CSzKA Moszkva valami komcsi csapat?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert egy bazi vörös csillag van a logojukon.
2010. júl. 11. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

A Heinekenén is. Akkor az most valami komcsi sör?

Azért, mert van egy szimbólum, amibe valami rossz jelentést erőltettek, attól még mást is jelent. A horogkereszt eredetileg szent jelkép Indiában...

2010. júl. 11. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:

A horogkereszt Magyarországon is fellelhető régi edényeken, de lényegtelen.

Viszont Oroszországban egy csapat vörös csillaggal, az már kicsit gyanús. Azért kérdeztem, mert pl a Livorno drukkerei is szélsőbalos szimbólumokat használnak.

2010. júl. 11. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, és lehet nagy hülyeség, de vagy a Spartak, vagy a Ciszka Moszkva a katonaság csapata volt.

De pl a tottenham, ajax köztudottan zsidó klubb, lazio, szélsőjobb, de ezeket gondolom tudtad.

Ha van még vmilyen klubb ami vmilyen beállítottságú akkor írd már le :D

2010. júl. 12. 00:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a klub alapvetően nem politikai beállítottságú, hanem a szurkolói tábor az.
2010. júl. 12. 10:39
 5/6 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
A CSZKA a katonaság csapata volt.
2010. júl. 12. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, találtam még pár csapat szurkolóiról ilyen infókat:

Some Ultra groups — such as, Livorno's Brigate Autonome Livornesi, NK Zagreb's Bijeli anđeli, A.C. Arezzo's Fossa, [[Pisa Calcio]'s Ultras, Olympique de Marseilles Curva-Massilia, Celtic's Green Brigade, St.Pauli's Ultrà Sankt Pauli , Hapoel Tel-Aviv's Ultras Hapoel, Atalanta Bergamo's "Brigate Neroazzure" , AEK Athens's Original 21, AC Omonia's Gate 9, Sevilla FC's Biris Norte and Standard Liège's Ultras Inferno 96 — are known for displaying flags with red stars, hammer and sickles, the anarchy symbol, images of Che Guevara or various anti-fascist iconography.

Ők a szélső-balosok.

There are also many politically right-wing ultras such as Lazio's Irriducibili, Inter's Boys San, APOEL's Ultras, Real Madrids Ultras Sur, Valencia cf 's Yomus, Hellas Verona's Brigate Gialloblu, Sporting's Juventude Leonina, Espanyol's Brigadas Blanquiazules FC Steaua Bucureşti's Peluza Nord & Peluza Sud, FC Dinamo Bucuresti's PCH(Peluza Catalin Hildan), PFC CSKA Sofia's "CSKA SS Front", PFC Levski Sofia's "Sofia West", Lokomotiv Plovdiv's "Gott mit uns" and Beitar Jerusalem's "La Familia".

Ez pedig a jobbosok.

2010. júl. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!