Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi lehet szerintetek annak az...

Mi lehet szerintetek annak az oka, hogy a magyar foci jelenleg tehetségtelen selejtekből áll, és nincs olyan szintű csapatunk, mint Puskás idejében?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gyerekkoruktól hajtják őket hogy győzni győzni,aztán 20-22 éves korára az összes kiegett megélhetési zsoldos lesz.
2019. júl. 28. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a sport profivá vált és nálunk az akadémia gazdagok fattyainak a játszótere. A tehetség semmit nem számít csak a pénz. Az meg itthon ritkán párosul tehetséggel.
2019. júl. 28. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A "magyar foci" az állami támogatások megszerzésének és elpárologtatásának egyik eszköze. Hogy az alibi tevékenység éppen foci vagy szökőkút építés, az a duzzadó bankszámlák szempontjából közömbös.
2019. júl. 29. 11:49
 4/5 anonim válasza:

Az előzőek is jól megfogalmazták.

Szerintem is a pénz azért elég sokat jatszik .

A mai foci már szerintem vicc .

Szerintem vannak nagyon nagyon tehetséges emberek

csak azok lehet nem mennek el focistának.

Személyes példa kiskormba imádtam focizni tehetségem is megvolt hozza mindig is mondták hogy menjek el focizni

de ami ott folyik az nagyon undorító már maga a közösség amitől már áll a szőr a hátamon meg ez a színjáték ami megy meccseken az nevetséges . MIndenki fent hordja az orrát legyen az bárki a semmire (tisztelet a kivételnek)

2019. júl. 30. 03:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Vajon mi? Természetesen a képzés.

Nem hiszem, hogy a délszláv rendszer ne volna legalább olyan korrupt, mint a magyar. De jobb az iskola, és jobb a mentalitás. Győzni tanítják meg a focistákat, nem elkerülni a vereséget.

2019. aug. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!