Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki van még így vele? :D...

Ki van még így vele? :D (Csajok! )

Figyelt kérdés

Nemtom, ti hogy vagytok vele, de én a vb-ben a leginkább azt szeretem nézni, ahogy a gólok után egymásra ugrálnak a játékosok az örömtől meg simogatják egymást,,.estébé:P

Szerintem ez olyan....cuki, vagy nemtom, mindenestere elnézném őket egy darabig az biztos.

Ez gáz? (tudom, hogy az a gáz, ha ilyet kérdezel, de kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok e ilyen beteges...:D

2010. júl. 11. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem iszonyat gáz de én nem csaj vagyok.
2010. júl. 11. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy fiú szemszögből még felesleges is megkérdezni, hogy gáz-e...éppen ezért írtam oda a kérdésbe, hogy csajok...:)
2010. júl. 11. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is:)A foci maga is jó,de tényleg felszabadító érzés,ilyen boldognak látni a fiúkákat:DAranyosak tényleg,csillog a szemük,ugrabugrálnak egymásra mint a nyolcévesek,nah,cukikXDEzt szerintem pont egy fickónak kéne igazán átélnie.AmúgyO.O

Most ne üvöltsön le egy pasi vagy csaj se hogy de undi vagyok,de másféle szempontból is jó nézni...ehm...szerintem szexiXDAz összeborulás,az ölelkezés,a puszik,meg az egész,ahogy örülnek egymásnakXDEz az én véleményem,nem biztos hogy így gondolja a kérdező^^"

2010. júl. 12. 00:55
 4/9 A kérdező kommentje:
De, tökre így gondolom, csak ezt már nem mertem belefogalmazni a kérdésbe...de most megnyugodtam, h nem csak én vagyok így vele:D
2010. júl. 12. 11:30
 5/9 anonim válasza:
én is így vagyok vele,olyan jó érzés nézni őket mikor örülnek és mikor a gólrugót betemetik a többi játékosok az olyan édi...de az este a legmeghatóbb pillanat nekem az volt mikor a gól után Casillas sírt annyira aranyos volt:D
2010. júl. 12. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

00:55 vagyok

Fuuuh jól van,most örülök hogy nem vagyok olyan furaXDÉsnemlettemleüvöltve...(sport,labdajátékok topic...srácok szinte csak ide jönnek ugyebár...hehe^^")

Ölelkező focisfiúk mindörökkéX)X)

Jaaaj Casillas tényleg olyan ééééédes volt:'(Majdnem elfelejtettem.Drámai pillanat.

2010. júl. 12. 22:16
 7/9 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 13. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon nehéz átérezni, hogy ők mit éreznek akkor ha berúgnak egy gólt. Rengeteg munkájuk van ebben és ha egy két rosssz meccseet játszanak a sajtó rögtön "elbánik velük". Nagyon felszabadító érzés mikor gólt lőnek, mert újra bizonítottak. Ezek a játékosok egy hónapon keresztül együtt éltek tulajdonképpen, nagyon közel kerülnek egymáshoz.

Egyátalán nem beteges amit érzel, én is nagyon-nagyon boldog vagyok amikor gólt lőnek.

Egy fiú

2010. júl. 14. 14:48
 9/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: pontosan! Én egy lány vagyok, de amióta az eszemet tudom nézem a focit...a gólok miatt, a játékosok miatt, az örömök miatt...egy gólnak én is annyira tudok örülni-ha az a csapat rúgja amelyiknek én drukkolok-hogy ott nevetek a TV előtt, ha a játékvezető rosszul dönt, akkor ott káromkodok, szóval semmi gáz, hogy szereted nézni a focistákat amikor örülnek, mert szerintem is olyan jó nézni akkor, hogy boldogok és olyankor meg is érdemlik!
2014. jún. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!