Ki van még így vele? :D (Csajok! )
Nemtom, ti hogy vagytok vele, de én a vb-ben a leginkább azt szeretem nézni, ahogy a gólok után egymásra ugrálnak a játékosok az örömtől meg simogatják egymást,,.estébé:P
Szerintem ez olyan....cuki, vagy nemtom, mindenestere elnézném őket egy darabig az biztos.
Ez gáz? (tudom, hogy az a gáz, ha ilyet kérdezel, de kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok e ilyen beteges...:D
Én is:)A foci maga is jó,de tényleg felszabadító érzés,ilyen boldognak látni a fiúkákat:DAranyosak tényleg,csillog a szemük,ugrabugrálnak egymásra mint a nyolcévesek,nah,cukikXDEzt szerintem pont egy fickónak kéne igazán átélnie.AmúgyO.O
Most ne üvöltsön le egy pasi vagy csaj se hogy de undi vagyok,de másféle szempontból is jó nézni...ehm...szerintem szexiXDAz összeborulás,az ölelkezés,a puszik,meg az egész,ahogy örülnek egymásnakXDEz az én véleményem,nem biztos hogy így gondolja a kérdező^^"
00:55 vagyok
Fuuuh jól van,most örülök hogy nem vagyok olyan furaXDÉsnemlettemleüvöltve...(sport,labdajátékok topic...srácok szinte csak ide jönnek ugyebár...hehe^^")
Ölelkező focisfiúk mindörökkéX)X)
Jaaaj Casillas tényleg olyan ééééédes volt:'(Majdnem elfelejtettem.Drámai pillanat.
Nekünk nagyon nehéz átérezni, hogy ők mit éreznek akkor ha berúgnak egy gólt. Rengeteg munkájuk van ebben és ha egy két rosssz meccseet játszanak a sajtó rögtön "elbánik velük". Nagyon felszabadító érzés mikor gólt lőnek, mert újra bizonítottak. Ezek a játékosok egy hónapon keresztül együtt éltek tulajdonképpen, nagyon közel kerülnek egymáshoz.
Egyátalán nem beteges amit érzel, én is nagyon-nagyon boldog vagyok amikor gólt lőnek.
Egy fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!