Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi van mostanság a Real...

Mi van mostanság a Real Madrid-dal?

Figyelt kérdés

Tudom, már a könyökén jön ki mindenkinek, de mintha Ronaldo távozása után nem találnák magukat és hibát hibára halmoznak.

- A BL-en az Ajax 4:1-re verte őket, amivel szépen ki is estek a bajnokságból. (Ráadásul már a nyolcaddöntőben.)

- A most futó Nemzetközi Bajnokok Kupáján, igaz, hogy még csak előkészületi meccsek vannak, de most éjjel is pl. az Atletico sz.rrá verte őket. (7:3) De ott volt a Bayern München elleni vereség (3:1) vagy az Arsenal-lal szembeni győzelem, amit csak 11-esekkel tudtak megszerezni egy elég nagy adag mázlival karöltve.

- Mindenkinél több milliót költöttek a mostani átigazolási szezonban és mintha semmi eredménye nem lenne neki. Hazard-ot is annyira felfújták (még a FIFA 20 borítóján is ő lesz, többek között), aztán alig látni, hogy csinálna valamit a pályán. Gólról meg nem is beszélve. Rodrygo és Kubo ugyan ígéretes játékosok, de még messze vannak egy Ramos vagy Bale-kategóriájú játékostól. És ha már Bale: mindenáron meg akarnak szabadulni tőle, ahelyett, hogy valahogy elsimítanák vele az ügyeket és megállapodnának. Mert ha el is megy (ami már szinte 100 %), nem nagyon fogják tudni kivel pótolni, legalábbis nem hiszem, hogy Neymar-t, Pogba-t vagy Mbappé-t meg tudnának szerezni szűk határidőn belül. Benzema is mostanság egyre többet hibázik, a Bayern elleni meccsen is egy csomó helyzetet kihagy.

Szóval kíváncsi leszek, milyen lesz ez az új Real Madrid és hogy fog majd teljesíteni a soron következő ligákban, de ha ilyen gyatrán szerepelnek, mint ahogy mostanság teszik, akkor nem tudom, mi lesz velük.

Vagy csak én látom ennyire pesszimistán a dolgokat? :)

2019. júl. 27. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Tavaly nem tolta őket az uefa

Remélem a nemsokára kezdődő szezonban sem fogja azokat a bohócokat

2019. júl. 27. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden csapatnál vannak nagy hullámvölgyek, amelyek akár éveken keresztül húzódhatnak, volt már a Realnál máskor is ilyen, vagy ott van a Manchester United...

Sok jó játékos még nem jelent jó csapatot, a pénz sem megoldás, csak segítség, olykor évekig tart, amíg ismét összeáll egy erős, jó csapat.

Más szint, de nézd meg a Felcsút remeklését az NB1-ben.

Sokan dobogóra várták az elmúlt bajnokságnan is, hisz pénz volt, összevásároltak az NB1 szintjén jó játékosokat, csak csapat nem lett belőlük sehogy...

Ilyen van a legnagyobb klubok esetében is, a Realnál sem ez az első hullámvölgy, ezt nem lehet annyival orvosolni, hogy megvesznek sztárokat.

2019. júl. 27. 12:53
 3/3 anonim válasza:
100%

Egyes is annyit ért a focihoz mint kanegér az erdőtűzhöz. :D

Az Ajax szerintem égés volt, de ahogy a kettes is mondta hullámvölgyek. Manu-Milan is megjárta, sőt egy 10 éve ilyenkor a Real is. A nemzetek kupáját meg közel se vedd készpénznek, anno a 4-bl es 5 idényt is úgy kezdték meg hogy Milan elpi**ázta őket.

Zidane nem rossz edző viszont a csapatnak még mindig nincs motorja, szerintem tudja mindenki hogy Hazard nem lesz az ahogy a többi igazolás sem. Még Neymar sem lenne se Mbappé, sőt Pogba sem. Meg amúgy is, az igazolások szerintem eléggé tévúton járnak, lásd a Juve az elmúlt években ingyen milyen csapatot épített, vagy a 'Pool...

Sajnos ilyen motort nagyon nehéz találni, én azért is utálom Perezt hogy szimplán anyagi okokból elküldte CR-t. Nyilván ő egy üzletember és neki a pénz a legfontosabb, de szégyen hogy mennyire nem becsülte meg, az utolsó alkalommal amikor pénzt hozhatott még eladta.

Kubo meg egy gyerek, és messze nem olyan csoda mint egy Mbappé, viszont tartalékban nem rosszak, de valahogy a tartalék generáció sem úgy ért be ahogy kellett volna... lásd el lett küldve rengeteg középszerű játékos az elmúlt 10 évben is (Callejón), de olyan is aki jött és csodát nem tett (Illaramendi stb..).

2019. júl. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!