Ha aláírtam egy csapathoz akkor már ősszel nem játszhatok máshol?
Figyelt kérdés
1 éve nem is fociztam nagypályán, elhívtak egy edzőmeccsre és megjött a kedvem, csak aztán sokkal később mondták, hogy a sportorvost is nekünk kell fizetni és nem helyben van, meg elég nagy káosz van ott a csapatnál.
Nekem ez abszolút csak hobbi, szóval én azért nem veszek ki 1 nap szabadságot, hogy sportorvoshoz átutazzak, mikor az előző helyen volt, hogy 10:00 aki sietett vissza munkába azt előre vették és fizettek is mindent.
Szóval én így elvből nem megyek bele a buliba.
De ha kedvem lenne máshova menni, így már nem is mehetek, igaz? :(
2019. júl. 23. 23:51
2/2 anonim válasza:
Amator futball, nincs klasszikus ertelemben szerzodes. Ha nem ciganykodnak jatszhatsz masik csapatban, ugyanakkor ha nem akarnak nem engednek el csak jovo ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!