Húskloffoló kérdése:
KTM ultra fun 29" vélemények?
Figyelt kérdés
A napokban szeretnék vásárolni egy ilyen típust! 193cm magas vagyok. a legnagyobb vázméret amivel lehet venni az 53cm ami 21"!Mérettáblázat szerint egyel nagyobb váz kéne, de nem lehet rendelni, legalábbis én nem találtam!valaki esetleg tapasztalat, vagy tipp, link esetleg vagy üzlet ahol lehet kapni! köszi2019. júl. 21. 12:51
1/4 anonim válasza:
Én 190 centi vagyok, azaz elméletben Xl-es váz kellett volna montiból. Nekem végül az L-es lett. Nem érzem, hogy kicsi, kényelmetlen lenne. Van aki azt mondja, hogy mtbnél egyel kisebb váz sokszor előnyösebb a jobb irányíthatóság miatt (persze kinek mi a jobb).
Én a helyedben ha tudnám, akkor először kipróbálnám, legalábbis egy hasonlót, ami olyan méretű.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van! Ki is próbálom, nehogy ráfázzak! :)
2019. júl. 21. 18:38
3/4 anonim válasza:
Jó tekerést majd az új cangával! ;)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. ha nem felejtem el dobok fel képet ide!
2019. júl. 22. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!