Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szükséges e felnit cserélni?...

Szükséges e felnit cserélni? Most jelen pillanatban 32C (gyári) szélességű gumi van rajta de szeretnék egy 23c vagy 25c-s gumit.

Figyelt kérdés

2019. jún. 29. 09:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még a 22C-n [link] gondolkozom
2019. jún. 29. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg a belső gumit?
2019. jún. 29. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
2019. jún. 29. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél az meg ha jól nézem az szingo szóval azt tuti nem rakod fel...
2019. jún. 29. 14:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést csak kezdő vagyok még ebben a sportban és sajnos a felni belső szélességét nem tudom pontosan. Bár most találtam rá a felnimre és ott írják a Kompatibilitást: 700x23 - 32 kerekek.
2019. jún. 29. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem derült ki, van-e bármilyen probléma a jelenlegi gumiddal.

Szóval azt mondom: felesleges, majd ha már amúgy is csereéretté válik, veszel valami azimpatikusat.

2019. júl. 1. 10:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

"Sport 700x32c hibrid gumiköpenyek. Finoman bordázott futófelület a jó teljesítményhez, nagyobb oldalsó bordák a jó kanyartartáshoz salakos, növényzettel borított vagy kavicsos felületű talajon."

A mintázat valahogy így néz ki [link] csak jóval sűrűbbek.

Ezt szeretném teljesen slickre cserélni.

2019. júl. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!