Országúti kerékpározás közben ki hol tartja a telefonját, lakáskulcsát, ha elmegy tenni egy kört valamerre?
Általában a hátamon levő zsebbe teszem a telefont, úgy, hogy az izzadtság ne érje: vagy a pénztárcámmal határolom el a hátamtól, vagy ha van nálam láthatósági mellény, akkor becsomagolom abba. A lakáskulcsot cipzáros zsebbe teszem ugyanitt, biztos, ami biztos :-)
Ezen kívül van egy kicsi, nyereg alá szerelt konzolra felpattintható táskám, ha nem mez van rajtam, akkor abba teszem őket, egy fél fokkal kényelmesebb.
Nyeregtáskában sok értelme nincs a telefontartó rekesznek.
Ha a telefont elől akarod tartani, a kezed ügyében, akkor itt van néhány ötlet: [link]
A maradékot (kulcs, egyebek) ha zsebbe nem férnek, akkor egy kis nyeregtáskába.
Köszönöm a válaszokat!
A mezem sajnos nem cipzáros, meg a telefonom se annyira kicsi, ellenben én se vagyok egy vastag alkat, nem tudom, hogy férfe el rajtam a cucc.
A nyeregtasira azérr gondoltam, mert menet közben nincs szükségem a telefonomra, elvan akárhol.
"meg a telefonom se annyira kicsi"
Az S10+ gond nélkül elvan a mez hátsó zsebében, mekkora telód van neked? :D
Hátlappal a hátam felé szoktam betenni, hogy az izzadtságnak ne csak az IP68, hanem a tok is gátat szabjon.
Persze az ideális megoldás a bringázáshoz egy e-SIM-es, saját mikrofonos-hangszórós okosóra lenne, drága nagy teló meg addig otthon pihenne kikapcsolva.
Köszönöm a válaszokat!
7-es, S9-em van, és a mezem zsebe, meg a hátam kicsi sajnos:/
8-as, milyen a nyeregtáskád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!