Napi szinten bicajoztok?
Figyelt kérdés
Hány km-rel kezdtétek a bringázást? Most mennyinél tartatok? Mi több éve nem is ültünk kerékpárra, de tegnap elkezdtük. 20 km-rt tekertünk, és ezt mennyivel növeljük?2010. júl. 9. 11:18
1/7 anonim válasza:
hirtelen olyan sokkal ne növeljétek, talán 1km-rek naponta!
én 7évesen kezdtem napi szinten bicózni, 6km-rel kezdte, mostmár 40nél tartok, de nem simán sík terepen, hanem erdős emelkedőkön!_)
2/7 A kérdező kommentje:
Azta:) Mi is emelkedősön vagyunk. ::)
Köszi a választ, jó bicajozást::)
2010. júl. 9. 13:48
4/7 anonim válasza:
én freeride vagy XCO-zok(erdőben kis utakon) napi 30km-t és heti 1x 70km :) Bükkben
5/7 anonim válasza:
Már öregszem (40) és montival a csendes gazdasági földutakon tekergetek, amerre csak madár jár meg én. Kb heti 3 – 4 alkalommal és alkalmanként 30 – 40km.
Húszon évesen még más volt a helyzet, most már nem időre, meg átlag sebességre megy a dolog, mint akkoriban.
6/7 anonim válasza:
1km-rel több nem sok naponta? Kéne.
7/7 anonim válasza:
A szezon elején 1 km-rel. A tüdőmet kiköptem, utánna másnap egyből 40, és azóta minden nap, de nem mindig ugyanannyit. Csak annyival növeljétek, hogy még kellemes legyen tekerni. Persze ha versenyre készülsz, ott semmi sem a kényelemről szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!