Hyal-joint vagy hial direct plus jobb hiauliron pótló?
Kollagént azt hol lehet beszerezni?
Igen én is az izületeimmal szenvedetk.
Szedtem már dona port, magniosolv por, cartinormot, de nem segített. Nagyon el vagyok keseredve 36 évesen :(
Én 39 vagyok és a versenysporttól kivannak az ízületeim. Szedtem már mindenféle vitamint, zöldkagylót, meg egyéb porcerősítőket, de nem sokat használtak. A Lenkei kollagén az első, ami használt. Olyannyira, hogy azóta heti többszáz km-t tekerek és semmi bajom.
Ezt vettem, nekem 40-50 napig elég egy dobozzal. A javasolt napi adagnál kevesebbet veszek be. Por alakú, vízben kell feloldani. Borzalom az íze, de használ. Lehet belőle kisebb kiszerelést is kapni-azt hiszem 1 napi adag/zacsi, ha csak kipróbálnád. Nekem hamar mutatkozott a javulás.
Más terméket is kereshetsz, ha ez nem szimpatikus, más gyártónak vannak kapszulás termékei is. Az a lényeg, hogy minél nagyobb dózis legyen egy adagban és mindenképpen marha kollagén legyen.
Köszönöm.
Én hagyományos zselatint eszek egy ideje, de nem tapasztaltam eddig változást. Állítólag pedig az is jó ilyen problémákra.
A sima zselatin nekem sem használt, pedig minden nap ettem. Az disznó csontból, meg porcból van. Akkor mondta egy ismerősöm, aki maratonokat fut, hogy csak a marha kollagén használ ilyen esetben. Ő kapszulát szed, sajnos nem emlékszem a márkájára, de árban kb. ugyanitt van a havi adag. Még egy terméket próbáltam a "Collagene facelift" nevű szirupot. Az ára annak is kb. ennyi volt, de nem használt sajnos. Azért választottam a Lenkei félét, mert más vitaminját már használtam és azok is jók voltak.
Ha gondolod, írj ki kérdést a kollagénről is, hátha tud valaki javadolni másik bevált terméket.
Kollagént most a GymBeam-től vettünk. Büdös, de legalább ízetlen. Nem szagolgatom ;)
Különben úgy emlékszem a Hyal-Joint régi neve volt a Hyal direct Plus. Nekem használ, két éve szedem, 50 évesen balettozom boldogan:)
Bioibérica Hyal-Joint kapszula,én is próbáltam jó volt porckopásra.
De a Webbeteg oldalán olyat is lehet olvasni hogy reflux és nyálkahártya problémák esetén is segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!