Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hyal-joint vagy hial direct...

Hyal-joint vagy hial direct plus jobb hiauliron pótló?

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Én a hyal-joint-ot hallottam. Én is most tervezek venni, mert állítólag nagyon jó. A hialuron pótlás mellé érdemes kollagént is szedni. Nekem a Lenkei kollagén port ajánlották (mindenképpen marha kollagént kell keresni). Kipróbáltam és tényleg nagyon nagy segítség. Gondolom te is az ízületeid miatt szeretnéd szedni. Amióta szedem a kollagént, azóta nem ropog bicajozás közben sem a bokám, sem a térdem.
2019. jún. 15. 13:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Kollagént azt hol lehet beszerezni?

Igen én is az izületeimmal szenvedetk.

Szedtem már dona port, magniosolv por, cartinormot, de nem segített. Nagyon el vagyok keseredve 36 évesen :(

2019. jún. 15. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

Én 39 vagyok és a versenysporttól kivannak az ízületeim. Szedtem már mindenféle vitamint, zöldkagylót, meg egyéb porcerősítőket, de nem sokat használtak. A Lenkei kollagén az első, ami használt. Olyannyira, hogy azóta heti többszáz km-t tekerek és semmi bajom.

[link]

Ezt vettem, nekem 40-50 napig elég egy dobozzal. A javasolt napi adagnál kevesebbet veszek be. Por alakú, vízben kell feloldani. Borzalom az íze, de használ. Lehet belőle kisebb kiszerelést is kapni-azt hiszem 1 napi adag/zacsi, ha csak kipróbálnád. Nekem hamar mutatkozott a javulás.

Más terméket is kereshetsz, ha ez nem szimpatikus, más gyártónak vannak kapszulás termékei is. Az a lényeg, hogy minél nagyobb dózis legyen egy adagban és mindenképpen marha kollagén legyen.

2019. jún. 15. 15:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én hagyományos zselatint eszek egy ideje, de nem tapasztaltam eddig változást. Állítólag pedig az is jó ilyen problémákra.

2019. jún. 15. 19:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem viszonylag drága az általad linkelt kollagén, persze lehet ebben tényleg megtalálható ami kell.
2019. jún. 15. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:

A sima zselatin nekem sem használt, pedig minden nap ettem. Az disznó csontból, meg porcból van. Akkor mondta egy ismerősöm, aki maratonokat fut, hogy csak a marha kollagén használ ilyen esetben. Ő kapszulát szed, sajnos nem emlékszem a márkájára, de árban kb. ugyanitt van a havi adag. Még egy terméket próbáltam a "Collagene facelift" nevű szirupot. Az ára annak is kb. ennyi volt, de nem használt sajnos. Azért választottam a Lenkei félét, mert más vitaminját már használtam és azok is jók voltak.

Ha gondolod, írj ki kérdést a kollagénről is, hátha tud valaki javadolni másik bevált terméket.

2019. jún. 15. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Kollagént most a GymBeam-től vettünk. Büdös, de legalább ízetlen. Nem szagolgatom ;)

Különben úgy emlékszem a Hyal-Joint régi neve volt a Hyal direct Plus. Nekem használ, két éve szedem, 50 évesen balettozom boldogan:)

2019. jún. 20. 08:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Folyamatosan szeded?
2019. jún. 20. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Most kezdtem el szedni a második dobozzal. Van, hogy elfelejtem bevenni, de próbálom észben tartani és folyamatosan szedni. (Valamikor tavasz elején kezdtem el szedni)
2019. jún. 21. 18:08
 10/10 anonim válasza:

Bioibérica Hyal-Joint kapszula,én is próbáltam jó volt porckopásra.

De a Webbeteg oldalán olyat is lehet olvasni hogy reflux és nyálkahártya problémák esetén is segíthet

2023. dec. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!