Akiknek a hobbijuk a kerékpározás, ők télen is tekernek hobbi szabadidős céllal?
Igen, az elszántak, úgymond komoly amatőrök nyomják télen is.
Én személy szerint inkább úszni járok meg kondiba télen. Esetleg ha enyhébb az idő akkor futni.
Mondjuk én nem is vagyok "komoly amatőr" :D
5 fokban simán, főleg ha süt a nap, szép az idő, tiszták az utak, ilyen előfordul januárban is. Ha nagyon hideg van és/vagy szeles az idő, szakad a hó stb., akkor persze nem. Egész napos biciklitúrára azért nem szoktam télen menni, de egy-két órára egy nagy körre a környékre simán.
Persze észnél kell lenni, mert ha éjszaka fagyott, akkor előfordulhatnak jégfoltok az úton, szépet lehet esni. A mi környékünkön két olyan árnyékos kanyar van, ami akkor is gyakran jeges, ha mindenhol máshol tiszta az út.
Áh, én voltam kint -7ben is! Kinéztem, esik a hó, hát nehogyámmáne! Nem forgott el a kerék a vizes hóban lefelé, akkorákat estem, mint az állat!!! Az év legjobb bicózása volt! :D
Cicanaci, téli szöszös bringás gatya, 2 puha mackó pulcsi, téli bicós kabát, bélelt bicós kesztyű, szőrmés sapka és persze a sisak. Nem is volt vészes így, csak mikor már átázott.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!