Mi lehet a pontos problèmája a kerékpáromnak? Hogyan lehet megjavítani?
Figyelt kérdés
Cruiser típusú kerèkpàrom van,két hónapja a hajtókar tekeres kozben egyfolytaban kattogott,nem tudom mi lehetett a baja.A lánc meg lett zsírozva,a lancszegecsek egytol-rgyik normalisan alltak.Mult het szerdan,mikozben tekertem a kerekpart,annyira megszorult a lanc,mintha kontrafekkel megalltam volna,holott elorefele tekertem a hajtokart.Olyankor kattant egy hatalmasat es a lanc kicsit meugrott.Ez tortent meg ketszer es a harmadik utan ereztem hogy lassabban tudom gekerni a biciklit es a hajtokat tekeres kozben laza volt es jobbra-balra mozgott,mintha kiesne a helyerol.Eszrevettem,hogy valami szoritogyuru kieshett a helyerol,ami a hajtokar stabilitiasat felugyelne.2019. máj. 27. 17:06
1/2 Alex Fly válasza:
A problémát leírtad. A javításhoz legegyszerűbb, ha eltolod egy szervizbe.
2/2 anonim válasza:
Ja ez szervízes gond.
Amūgy monoblok problémára gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!