én trialozom! Miért van az hogy másfél. M magasról le ugratók és mindig hátsó keréken érkezek le és ki duran a belsö gumim? MIÉRT
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 22:22
11/16 anonim válasza:
attolmég h a hátsókerék ér le elöbb az elsőkerékre is hatalmas nyomás nehezedik azért durran ki probáld meg vagy az érkezés után kitartani egykeréken vagy 2 kerékre érkezz én dirtelek és voltmár ojan élményem h ugratgattunk ugratgattunk lazán érkeztem mindig a hátso kicsivel elöbb ért le mindig mint az első és teljesen jovolt de egyszer mondom kis ugro ellenére megprobálom beadni a metámasztós no hand et de láttam h nemfog menni ezért nemengedtem el a kormányt de telibe hátsokerékre érkeztem .....2 hétig nagyonfájt töle a csuklom amugy a gumifelfujás is joötlet
12/16 anonim válasza:
ááá utolso vok sorry nemfigyeltem a kérdésre vedd semmissé a komimat:D:D
13/16 anonim válasza:
4,5 bar? hülyék vagytok én 3,5 el DH zok ott meg azért mégiscsakk többe erő hat a kerékre 2-3m magasból...
14/16 anonim válasza:
na ja csak te utolsó rendelkezel némi előnnyel (2db teleszkóp)
16/16 anonim válasza:
jah még annyit h én azt szoktam csinálni, hogyha kidurran ey belső nem dobom el, hanem körérakom a másiknak, nekem bevállt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!