Létezik olyan sport kamera, amit a kerékpár kormányához
lehet csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, ami levehető, hogy magammal tudjam vinni, ha bemegyek egy boltba mondjuk, mert félek, hogyha rajta hagynám, vagy ellopják, vagy összetörik. A fejkamera nekem túl feltűnőnek tűnik, nem akarok feltűnősködni, ezért kellene ilyen diszkrétebb. Ha van ilyen, tudnátok linket küldeni. Olyan kellene ami nem túl drága, nem fontos, hogy profi képeket készítsen. De elég sokat használnám.
Bármelyik jó akkor neked. Mindegyiker lehet kormányra rögzíteni és egy kézzel oldható csavarral van rögzítve így gyorsan le is tudod szedni.
2019. máj. 2. 06:04
2/8 anonim válasza:
Nem a kamera, hanem a kiegészítő, csatlakozó adapter a lényeg.
Sajna az olcsóbb fajtákhoz nem, vagy csak külföldről rendelve tudsz szerezni, csak az olyan is. :(
Nem röhög!
A legegyszerűbb és legjobb megoldás a kábelkötegelő. Amikor meg le akarod venni, akkor levágod.
2019. máj. 2. 08:43
3/8 anonim válasza:
Ilyen nincs! Ezt még valakinek fel kell találnia...
2019. máj. 2. 09:03
4/8 tothp válasza:
Végy egy SQ12-est
nagyjából 12 Euro
Akkora, hogy a sisak kivágásában el tudod dugni.
De elég sok adaptert is adnak hozzá.
Egyszerű. Mozifilmet ne akarj vele forgatni, de azért élvezhető képet is tud.
2019. máj. 3. 03:55
5/8 anonim válasza:
Rázkódástól nem lesz rossz a felvétel?
2019. máj. 3. 09:13
6/8 anonim válasza:
Stabilizációt már felfedezték.
2019. máj. 3. 09:16
7/8 anonim válasza:
Nekem van egy sj6 legend típusú kamerám, ahhoz járt egy bicaj vázára felszerelhető cucc, amibe aztán bele tudom tenni a kamerát. Ha hazaérek / bemegyek egy boltba / stb egyszerűen csak kiveszem a tokból a kamerát, kb. 10 mp.
Egész jó videókat készít, 1080p 60fps-ben használom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!