Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha igazán erős kerákpáros...

Ha igazán erős kerákpáros lakatot szeretnék, mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:

én az obibvan vettem 120 centis nagyon vastag zárat.

A mérete miatt elrettentő

de szerintem nem bírna ki sokat! :D

sajnos minden lakatot szét tudnak barmolni ha ven elég idejük.

2019. ápr. 27. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
U lakatot.
2019. ápr. 27. 20:08
 3/10 Alex Fly ***** válasza:
Abus granit-X plus
2019. ápr. 27. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenem van:

[link]

Más kérdés, hogy az "igazán erős" miért kell? Drága bringát akarsz sokáig kikötni egy eldugott mozi előtt vagy a lépcsőházban a korláthoz zárni? Viszont a Tolvajekergetők lakatvágó videói rávilágítottak, hogy a nagyon drága lakatok is lejönnek 8-10 percen belül, ha van lehetőség a munkához.

2019. ápr. 28. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
U-lakat, edzett lánc vagy praktikus de egész biztonságos a hajtogatható zár, pl. Abus Bordo. A jó zár sajnos nem olcsó.
2019. ápr. 28. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:

U lakatot, vagy colostok lakatot. Persze egyik sem mindenható, de némiképp növeli az esélyeidet.

100%-os biztonság sajnos nem létezik.

2019. ápr. 28. 13:36
 7/10 tothp ***** válasza:
Nekem valami használt darulánc van emelőkötél huzatjába csomagolva. Plusz egy félkilós tömblakat. Akinek nagyon kéne a biciklim, azért ezzel is elbánna. Szerencsére a biciklim "csak" a célnak megfelelő és nem különösképpen "menő". Úgyhogy annyira még senki nem akarta.
2019. ápr. 30. 04:06
 8/10 anonim ***** válasza:
150ezres biciklire 9000 Ft a teljeskörű biztosítás egy évre.
2019. máj. 1. 19:25
 9/10 tothp ***** válasza:
A tulajdonos nem kárenyhítést szeretne, hanem a saját biciklijével továbbtekerni onnan, ahol azt korábban letette.
2019. máj. 2. 18:46
 10/10 Alex Fly ***** válasza:

@8: olyan biztosításról nem tudok, ami egy ellopott kerékpár pótlását fedezné. Az apróbetűs részekben biztosítják, hogy ne kelljen fizetniük...

Egyébként meg a legjobb lakat az, amely pár kategóriával jobb, mint az a vékony sodronyb amellyel azt az értékesebbnek/trendibbnek kinéző kerót kötötte ki a gazdája, amely mellé lakatolsz. A tolvaj az egyszerűbben megszerezhető nagyobb bevételt fogja választani...

2019. máj. 2. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!