Ha igazán erős kerákpáros lakatot szeretnék, mit ajánlanátok?
én az obibvan vettem 120 centis nagyon vastag zárat.
A mérete miatt elrettentő
de szerintem nem bírna ki sokat! :D
sajnos minden lakatot szét tudnak barmolni ha ven elég idejük.
Ilyenem van:
Más kérdés, hogy az "igazán erős" miért kell? Drága bringát akarsz sokáig kikötni egy eldugott mozi előtt vagy a lépcsőházban a korláthoz zárni? Viszont a Tolvajekergetők lakatvágó videói rávilágítottak, hogy a nagyon drága lakatok is lejönnek 8-10 percen belül, ha van lehetőség a munkához.
U lakatot, vagy colostok lakatot. Persze egyik sem mindenható, de némiképp növeli az esélyeidet.
100%-os biztonság sajnos nem létezik.
@8: olyan biztosításról nem tudok, ami egy ellopott kerékpár pótlását fedezné. Az apróbetűs részekben biztosítják, hogy ne kelljen fizetniük...
Egyébként meg a legjobb lakat az, amely pár kategóriával jobb, mint az a vékony sodronyb amellyel azt az értékesebbnek/trendibbnek kinéző kerót kötötte ki a gazdája, amely mellé lakatolsz. A tolvaj az egyszerűbben megszerezhető nagyobb bevételt fogja választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!