Hauser Five kerékpár megfelelő kezdő triálozáshoz?
Figyelt kérdés
Szükség esetén kormány , pedál cserével természetesen.2010. júl. 5. 20:37
1/7 anonim válasza:
hát ezt én kezdőknek sem ajánlom! mikor egy ember kezdő, mindig figyelembe kell venni, hogy a bringán ne legyen minden full extrás! na de ezután ha komolyan veszi valaki fejlődik és a szintjéhez képest fejleszteni kell a bringát is! na de most ebben a helyzetben ezt a bringát még fejleszteni se tudnád, mert pl. egy alapvető dolog; még tárcsafékszem sincs a bringán! igazából nemtom ezt a hausert mire találták ki, de sokkal inkább trekking bringának mint trial vagy dirt jump bikenak!:)
3/7 anonim válasza:
van eladó zsírúj Magellan Tucanám olcsón
4/7 anonim válasza:
alkalmatlan:(
DE a testbike-on van 1 csomó taucana már 50ezertől
a másik ahol kereshetsz(és sokat találsz;))a bikemeg bolhapiac
5/7 anonim válasza:
ezzel te az életben nem fogsz még bunyizni sem
vegyél 1 magellan tucanat inkább
05"öst már lehet venni 10 000 ert
arra tegyél 1 pár cuccot és mennifog
6/7 anonim válasza:
azzal a nehézvassal még nyuszizni sem lehet. a váza olyan nehéz mint az én bringámnak a fele.
én dirtezek, de elvileg a hauser five is arra van kitalálva de szerintem azzal lehetetlen. szal vegyél magellan tucanát.
7/7 anonim válasza:
ez a bringa semmire sem jó. max boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!