Van 10-20 ezer forint között elfogadható bmx?
Figyelt kérdés
...tudniillik 2 éve vettem egy szar biciklit haveromtól 10-ezerért.és Anyám ideges,hogy elkapkodtam a vételt...a másik kérdésem hogy hogyan tudnám eladni ennyi pénzért,hogy visszakapjam?
A másik:10-20ezernél most nem adnék többet BMX-ért.Létezik könnyű,és normális bmx egy tök kezdőnek?Egyáltalán érdemes elkezdeni?
2010. júl. 4. 21:10
11/12 anonim válasza:
ajánlhatom a flip powert! 35ezer újonnan és tökéletes! nekm is az volt kezdésnek és alap trükkökhoz jó sőt én még most is azt használom picit felújítva :) és én már 360 vp zok meg ienek szal nem rossz bicó és erős is !
12/12 anonim válasza:
ebbe az árba még bicikli sincs xD
45 mali tyrant kezdésnek jó és strapabíró (árkategória, u.e bben az árban a mongúzok szarabbak...)
de bicikliben a TESTBIKE a barátod és NEM a gugli ,
www.testbike.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!