Hétköznapi használatra milyen kerékpártípust ajánlanátok?
Nem vagyok nagy kerékpáros, így nem igazán ismerem a típusokat, ezt nézzétek el nekem. A BMX-et és az MTB-t meg tudom különböztetni, meg nézegettem ezeket a road bike-okat, de nem is tudom, nekem ez utóbbiaknak a kormánya olyan furán néz ki.
Szóval ezek közül melyik való hétköznapi bringázásra? Elsősorban városban, aszfalton közlekednék vele, de fontos, hogy nyaranta néhány km hosszan lenne terepen is használva és fontos lenne a lengéscsillapítás is (teleszkóp?), lehetőleg az ülésen is. Tárcsafék szerintetek kell vagy az inkább már a profiknak való?
Treking kell neked. A csomagtartó pedig leszedhetö. De azaz ilyen mindenre jó,túrázósabb.
A road bike terepgumival is road marad. Csak birja a roszabb utakat. Meg lehet küldeni kemény földúton,de semmi több.
És valljukbe az a terepgumi is inkább csak terepmintás,az hogy 3mm el szélesebb,nem oszt nem szoroz.
Ha megis marad a road fanatik akkor cicleycross legyen az olyan tereproad hibrid. Mondjuk geojából adódóan sportosabb.
A tárcsafék nem profi cucc.
Ha télen-nyáron terepen-városban használod akkor jobb mint a felni fék. Időjárás álobb,hosszabb élettertamú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!