Fél éve sokat biciklizek, normális hogy a lábamon semmi változást nem látok?
Heti 10 km?
Napi 15-öt megyek munkába. És szórakozásból csinálok 60as túrákat délutánonként. És nem nevezem magamat bringásnak, aki "sokat biciklizik".
Mivel közlekedsz vele és nem sportolsz igen normális.
Ha naponta tekernél 50km-et rendesen sportként,edzés,nyujtás,interval,stb akkor 1/1,5év után már látszodna.
Heti 10 km az nem sok, hanem lóf... Még napi szinten sem valami sok.
Szóval milyen változást akarnál látni a lábadon? Mert ettől maximum azt láthatod, ha összekeni a lánc....
Alex Fly köszönöm hogy szebbé tetted a napomat. Összekeni a lánc...sírok!!
Ha nem troll kérdés akkor is "hegy" ide vagy oda, ez nagyon kevés ahhoz hogy bármi látszata legyen. Ez kb olyan mintha egy alkesz kérdezné hogy miért nincs hatalmas szálkás vádlija, amikor már évek óta biciklivel gurul a kocsmáig. Szezonban és jó idő esetén gyakran mentem heti 300 km-t is vagy néha többet és sose volt olyan combom/vádlim mint a legtöbb bringásnak, akikre irigykedek. Kényelmesen tekertem le akár 200km-t is egyszerre. Lehet többet fejlődött volna az izomzatom ha kevesebbet megyek de azt izomból.
mi a hegy?
Kaposvár és Szekszárd mellett is van "hegy"
Meg Eger meg Miskolc meg Sopron, meg Gyöngyös mellett is! :DDDDD
én a napi 25 km-t megcsinálom ha tehetem. De igyekszem 40-50-et. NAPI!
heti 10 km-ből még a boltbajárás sincs meg, 2 km a teszkó. oda-vissza 4.
sörért meg minden nap el kell menni...... mert fogy.... nagyon.... gyorsan.... :D
Amikor én anno keményebben belecsaptam a bringázásba, a vádlikerületem fél év alatt 3 centit nőtt.
De akkor a keményebb belecsapás heti 80-150 km-t jelentett, benne heti egy Dobogókővel. És mindez versenytempóban, mert tényleg versenyeztünk is.
Év végén 6900 km-em volt.
Gondolom nem nehéz felmérni, hogyan viszonyul ez a heti 10 km-hez. A fejlődés is hasonló arányú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!