Btwin rockrider 340 vagy rockrider st 100?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy új kerékpárt alap igényekre munkába, boltba eljárni vele kb napi 5-10km-et használnám. Tudom, hogy ebben az árkategóriaban minőségi bicajt nem fogok találni, viszont az én igényeimnek teljesen megfelel. A kérdésem az lenne, hogy ha csak ez a két opció van, akkor melyiket érdemesebb választani?2019. márc. 8. 13:09
1/8 anonim válasza:
Hmm , lesújtó a ktitikájuk . Szimpla felni gyatra anyagok szervíz igény a 340 ellen . A måsik meg elvileg terepgép , de a geometriåja miatt kényelmetlen lehet , meg alul van a nyeregvázcső és minél hosszabban van kitolva annál erősebben repeszti a våzrėszt ....
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Igen, sajnos én sem olvastam túl jókat róla, de mivel tényleg nem vagyok nagy bringás, ezért nem szeretnék több százezer forintot ráálldozni. A két “rossz” közül te melyiket vennéd inkább ?
2019. márc. 8. 14:11
5/8 anonim válasza:
Rockrider 340-et pénzért ne vegyél!!
Nekem is az van, ma az EGÉSZ DÉLELŐTTÖT annak a sz@rnak a szerelésével töltöttem.
Kb.1.3 éve vettük, már a fogaskerék szinte egy kör, mellesleg amikor megvettúk, azóta hiányzik belőle egy csavar. Holnap visszük el szervízbe, lesz váltócsere, hátsó agy csere, láncot meg kell húzatni......stb.
Már nem akarok ennél is több időt tölteni a szerelésével.
#14vagyok, nagy bringa rajongó vagyok, és értek is hozzájuk.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem túl biztató ezt olvasni, de azért köszönöm a válaszokat! Még nem döntöttem, viszont ezek után lehet még is elkezdek nézelődni más márkák között is.
2019. márc. 9. 19:41
7/8 anonim válasza:
Az nem ártana ha mást néznél ki.
8/8 anonim válasza:
A legjobban abból fogsz kijönni, ha veszel magadnak egy vázat(mondjuk Meridát, vagy valami jobb fajtát) és magadnak összeválogatod az alkatrészeket és megépíted, vagy ha nem értesz hozzá, akkor szólsz valami szaki havernak, vagy elviszed szerelőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!