100 kilósan elkezdtem bringázni, hogy fogyjak. De nehéz volt hajtani, így meguntam. Most diétával leadtam 20 kilót. Így jobb lesz bicajozni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 15:48
1/5 anonim válasza:
80 kilósan már könnyebb lehet. Ha teheted akkor ne járműforgalommal szennyezett levegőjű utakon, hanem a jó levegőjű természetben biciklizz. Nagyon észre lehet venni a különbséget. Azt tapasztaltam hogy rossz levegőben akár 10-20 km is nehezemre esik. Sőt forgalmas városban akár 5 km-t is öregesen teszek meg. Míg például a határ és Bécs közti nemzeti park jó levegőjén meg kb. 20 évet fiatalodok egy Győr-Bécs forduló után. Az erdei levegő nem csak oxigéndús és kevesebb a CO2 tartalma, de sok frissítő hatású negatív iont is tartalmaz. A mikroszennyeződések hiányáról nem is beszélve.
2/5 anonim válasza:
a fogyas=kaloria veszteseges elet, szval barmilyen mozgas jo,és a biciklivel nem tudsz anyit egetni, mint uszasal, fel év utan kondival (elejen azert nem mert hozza kell szokni a kondihoz annak is a kardio resze az ami ide kell, uszashoz is de azt tobben tudnak)
3/5 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok. Az úszás nem opció.
2019. márc. 5. 16:26
4/5 anonim válasza:
Könnyebb lesz, de alapvetően hozzá kell edződni. Minden sporthoz kell kitartás, mire az ember élvezhető szintre fejleszti magát.
5/5 anonim válasza:
ha nem egy 50 éves, krónikus zsírhiänyban szenvedő parasztbiciklit hajtasz, akkor igen, könnyebb lesz. Megjegyzem ugyanakkor, hogy hiába a mínusz sok kg, ha nincs állóképességed. Akkor így is nehéznek fogod találni ès megunod.
Minden más sportot is. Ha idő előtt feladod, abból nem lesz eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!