Mennyire megbízhatóak ezek a tapadós akciókamera tartók?
Figyelt kérdés
A biciklim alsó csövére tettem egy ívelt tapadós kamera tartót (persze előtte letakarítottam a vázat, hogy ne poros felületre tegyem) hogy le tudjam videózni a villám mozgását. Az mennyire baj, ha a tapadós felületnek kb. csak a fele ér a vázhoz? A felragasztás után mennyi időt várjak vele használat előtt?2019. márc. 2. 16:21
1/8 anonim válasza:
Vázra van váz rögzítő, akkor minek kockáztatnál? Amúgy elvileg megbízhatók, bár én mindig csinálok plusz rögzítést, szörfözés közben volt hogy nem bírta a kiképzést.
2/8 anonim válasza:
Ki gyártotta?
Csak mert vannak nagyon odabaszós ragasztók és gagyibbak is.
3/8 A kérdező kommentje:
SJCAM kamerámhoz adták gyárilag.
2019. márc. 2. 18:24
4/8 A kérdező kommentje:
De ez ugye a festéket nem szedi le?
2019. márc. 2. 18:25
5/8 anonim válasza:
Ha a fetéket is leszedi akkor elég megbízható.
Feltéve ha jó a festés.
6/8 Alex Fly válasza:
Ha félted a kamerád, akkor a ragasztás mellett pluszban rögzítsd azt a szájbavert tartót 1-2 gyorskötözővel is. Akkor biztosan nem fogod elhagyni...
7/8 szlory válasza:
Te minek videózol telómozgást? Nem egyszerűbb a szokásos gyorskötözős módszer, ha már nincs rajta jelzőgumi? Vagy ha terepen kell látnod - mi a cél? Segíts kérlek, hogy segíthessünk.
Mert amúgy amit írsz, vagy a festék jön le, vagy lefittyed a cucc. Nem fog tartani. Ha sisakra tesszük a talpat, még ott is érdemes felhevíteni a ragasztót és úgy belenyomni. Akkor rendesen tart. Mármint a gyári 2oldalas ragival. Teljes felületen.
8/8 A kérdező kommentje:
Van rajta jelzőgumi is. Csak egy youtube videót szeretnék csinálni, hogy milyen terepen hogyan reagál.
2019. márc. 4. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!