Kerékpárral szeretnék munkába járni Budapesten. Milyen lakatot érdemes rá venni, ami nem túl drága, de biztonságos?
Erre nem lehet jó választ adni, de nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=tauVZScXCYo
Ha sokáig hagyod az utcán a bicajt, akkor csakis olcsó, néhány ezer forintos bicajod legyen, akkor nem érhet nagy kár. Vagy vegyél erre a célra egy összehajtható bringát, amit bevihetsz a melóhelyre, mert elfér a sarokban...
én is összehajtható bringát vennék - tern.hu
vagy pedig valami olcsó cuccal kell járni amiért nem nagy kár ha ellopnak.
Azt tartjákb hogy általában a kerékpár értékének 10%-át érdemes lakatra költeni.
A kivitel szempontjából megfelel az edzett acéllánc, az U-lakat illetve a "collstocklakat. Ajánlott gyártók a Kryptonite, Abus esetleg Citadel...
Kicsit részletesebben: [link]
Minőségi alkatrészekből épített ronda bicajjal járok.
Megy mint a szél ,ronda mint a politika.
Meg se piszkálják már tíz éve.
Egyszer találkoztam egy kisöreggel, aki egy full Dura-Ace országútit hajtott, a váz végig be volt tekerve zöld-sárga csíkos meg havanna barna ragszalaggal, olyan ronda volt, mint a bűn, de a tolvajok átnéztek rajta, mint a drótkerítésen.
Felkészült tolvaj ellen nincs biztos megoldás, talán a villanypásztor.
Én addig fejlesztgettem a rondát,amíg olyan használati szintre jutott mint a parádés.
És fele annyiba se került.
Ilyenkor sírok egy kicsit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!