Melyik biciklit vagyem meg?
vegyes terepen használnám, földút, erdőbe, azsfalton, lehet, hogy egy kicsit ugrálnák is, 1 kerekeznék... nagy vágyam már egy összteleszkópos (enduro) bicikli de egy kicsit hezitálok mert lehet, hogy nem tudnám kihasználni.
vagy ha tudtok jobbat ajánlani, jobb márkát, jobb felszereltséggel azt is meghalgatom. max 170.000ft ot szánnék rá
Kerėkpárgurun nėzz szėt. Ha hasznalt is jó bikemag aprón! Használtba jobbat vehetsz ezeknėl.
Ha az ugrabugra nem fontos, meg a nagyon rossz terep akkor egy cx lehet jobb lenne. Terepen ok, aszfalton ok. Haladni lehet vele.
Az 560-ról van teszt is.
Én azt venném.
A fully kicsit gyengének tűnik.
A kihasznalás pedig amire használni szeretnéd arra jó.
Ui:persze tudom az enduro az igazi,de ahoz bringazni is tudni kell,és kellene hozzá olyan hely is...amibe sajnos kishazánk nem bővelkedik.
170 táján kis butákat kapsz újonnan, amiket már legalább megéri később tuningolni. Az RR560 jó, az RR540s ellenben nem. Arra kell csak figyelned, hogy amcsi felszerelése van (SRAM), ergo javítások/cserék esetén némileg ritkaság számba menő mechanikákról beszélünk. Amit természetesen ára és beszerzési ideje is jellemez (növekedéssel).
De szerintem, ha semmi nem törik és/vagy romlik, a tektro fékeket fogod leghamarabb kinőni. Macerásabbak, mint egy középfelső Shimano. De hátha megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!