Miért viselkedik így az enduro biciklimen a hátsóteleszkóp?
Figyelt kérdés
Levegős tagom van, pumpáltam bele kb 10 bar-t, ha ráülök akkor nem nyomódik be, viszont ha "ugrok" egyet akkor kb. félig benyomódik, és addig nem jön vissza az eredeti állapotába, amíg le nem szállok. Mi lehet a baja? Vagy csak be kell járatni? Május óta csak állt, addig nem is volt használva.2019. jan. 28. 20:16
1/3 Wadmalac válasza:
Első hallásra kenési problémának tűnik.
Nem tudom, erre milyen olaj, zsír az előírás, meg kéne nézni és azzal megkínálni, gyanús, hogy a légzáró tömítések tapadnak le.
Apropó letapadás, ez konkrétan minden hőmérsékleten így van, vagy csak most a mínuszokban?
Mert befagyó zsír is okozhatja.
2/3 A kérdező kommentje:
Május óta szobahőmérsékleten áll, viszont most először kivittem, mentem vele kb. 10 kilómétert. Már normálisan működik.
2019. jan. 29. 17:30
3/3 Wadmalac válasza:
Akkor gondolom az lehetett a baj, hogy a kenésnek oda kellett jutnia, ahol dolga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!