Hogyan állítsam be középre a kormányomat, ha nincs rajta semmilyen erre a célra szolgáló jelölés?
Izé, ha csak annyira nem állítod pontosan középre, hogy nem veszed észre, hogy nincs pont középen, akkor nem mindegy?
Ja azért tisztázzuk, a stucniban balra-jobbra tologatásról, vagy a kerékhez mért "egyenes" kormánybeállításról van szó?
Ha a másidik, akkor mint fent.
Ha az első, akkor kell egy mérőszalag.
Megméred mindkét oldalt a stucnitól a végéig, a kettő különbözetének felével visszatolod a hosszabb oldalt és kész.
Mondjuk egyik oldalon mérsz 256 mm-t, másikon 264-et, akkor a 264-es oldalt visszatolod (264-256)/2=4 mm-t, ha utána ellenőrzöd, mindkét oldal 260 mm-re fog kiállni.
Stucni meghúz, örül.
azt a rohadt.kur.va életbe mennyi hülye van itt.
csak kíváncsiságból léptem erre a kérdésre, gondoltam mindenki azt írja majd rá amit kell!
A megoldás kedves kérdező:
elviszed az autódat futómű beállításra, és ott megkérdezed az ügyintézőt, hogy ki fogja csinálni! valamilyen szakember! És ott megmondod annak, aki majd csinálja, hogy amikor állítja, figyeljen arra, hogy a kormány középre kerüljön! Tehát nem a kormányt állítjuk a futóműhöz, hanem a futóművet a kormányhoz!
A másik módszer, hogy leveszed a kormányt a helyéről, és egyenesbe rakod! álltalában egy darab 19-21-22 -es anya fogja középen, vagy vmi hasonló méret! Ezt azonban nem ajánlom, mert régebben, a 2-es golfokban meg lehetett csinálni, de ma már, amikor légzsák, fütés, sávelhagyás, meg mindenféle szenzor van a kormány köré építve, valószínű, ha leveszed a kormányt, hibaüzenet jelenik meg a műszerfalom, amely nem fog eltünni magától!
"azt a rohadt.kur.va életbe mennyi hülye van itt."
Én csak egyet látok. Azt, aki nem fogta fel, hogy kerékpárról van szó.
És eléggé tahó ahhoz, hogy még mást hülyézzen le.
sport,mozgás/kerékpározás témakör.
ehhez azért nem kell diploma, de még autószerelői végzettség sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!