Mit gondoltok a CTM Raptor 2. 0 2018 bicikliről?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdésem hogy ez a bicikli jól bírja-e az ugratásokat, magyarul mit bír ez a bicikli lehet e vele downhillezni ?2018. dec. 3. 16:39
1/11 anonim válasza:
Azt, hogy ha ezt itt kell megkérdezned akkor vegyél inkább egy Csepelt, mert a városi közlekedésre az is tökéletes.
2/11 anonim válasza:
Nem olyan rossz gép ez, bár nagyon nem vadulnék vele.
A telójától sem vagyok elalélva, meg ezt a sram shimano vegyesházasságot sem értem rajta.
A súlya sem túl vonzó.
Szóval jó gép ez, egy klasszikus terepezésre. De downhillezni csak ésszel.
3/11 A kérdező kommentje:
Igazából faluban lakom szóval szóval nem ilyen nagyon extrém downhillre használnám
2018. dec. 3. 20:36
4/11 anonim válasza:
:D
sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz. a gyakoris downhillezőket bőven kiszolgálják ilyen bicók. aki egy downhill bicót 1, ténylegesen ki tud használni 2, szeretne venni, az nem itt fog kérdezgetni
5/11 A kérdező kommentje:
Nemrég el kezdtem downhillezni a mostani biciklimet kinőttem meg már elég régi szóval venni akarok egy újat, downhilles ismerősöm meg nem nagyon van szóval azért kérdeztem meg itt hátha valaki tud valamit mondani erről a bicikliről :D
2018. dec. 4. 07:08
6/11 anonim válasza:
Nem ártana tisztázni, hogy mit értesz downhill alatt, mert ez így nagyon komolytalan. A klasszikus downhill kb az, hogy a kocsi hátulján/tetején kiviszed a bicód a hegy mellé, ott negyed óra alatt felmész egy sífelvonó jellegű cuccal a hegytetőre, majd 4 perc alatt lecsapatsz. Ami egy CTM raptorhoz képest is gagyi és öreg, az pálya felénél hullana darabokra, a raptor meg a 4. menetben. Az nem downhill, hogy a kocsibejáróról leugratsz az árokba 3x, míg apukád rád nem szól, mert kitaposod a 15 éve gondozott füvet.
7/11 A kérdező kommentje:
Itt ahol lakom van egy pálya az erdőben van pár ugrató is nem egy nagy profi pálya de azért könnyűnek se mondanám, biciklit keresek mert a mostani ahogy írtam már tönkrement és ki is nőttem.
2018. dec. 4. 18:54
8/11 anonim válasza:
Ha tenylegesen kiviszed egy palyara es vannak kisebb ugratok is, nehezebb es komolyan gondolod, akkor azt mondanám, hogy legalabb egy deore szett, xt valto es levegos telo. 250ezer kornyeke
9/11 szlory válasza:
Brutus fiam, vegyél egy komoly 26ost. Megvan 200 táján, mert a 26 már nem nagyon kell senkinek. De legalább olyat tanulsz, mint kortársaid soha. Fox 36 telo belefér. 40es nem hiszem. Az a raptor fölösleges. Vagy nem gondolod komolyan, vagy ablakon kidobott pénz lesz. Komolyan.
10/11 A kérdező kommentje:
Konkrét biciklit tudtok küldeni ? (Link)
2018. dec. 5. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!