Előre tekerésnél mountain bike kerékpár hátsó kerekén akadás nélkül forog a fogaskerék, tehát nem lehet hajtani. Mi a baja, mit cseréljek?
Nekem is volt ilyen. Én agyat cseréltettem.
Valszeg a racsni fingtaelmagát. Lánc,kerék,fogsor csere fölöslges.
Persze lehet művészkedni:és szétszerelni az agyat (ha lehet) és csereberélni a dolgokat...de mondjuk akadhat olyan kopásbol eredő problémája ami nem javitható.
Jellemző, hogy a sok évnyi beázásoktól a szabadonfutóban lévő gyári zsír metamorfózison megy át és olajtaknyos ragasztóvá romlik, megfogja a kilincseket és nem reteszel.
Első körben javasolnék egy forgatás közben féktisztítós átmosást, addig, amíg jön belőle a dzsuva és el nem kezd reteszelni.
Akkor jöhet egy zsírzó spray, amivel telefújod, hogy visszaadjon valamit a kimosott kenésből.
Azért ezt a sufnitunig javítást javaslom, mert ami szabadonfutó ennyire gatyára van hagyva, annak már úgyis elég véres a nyaka, hogy kár ennél precízebb karbantartással elcseszni az időt (az a sor szétszedése, kitakarítása és újrazsírzása lenne, amit hozzá nem értő laikusnak nem javaslok). A szervizben egy iylen rendbe rakást annyiért csinálnak meg, hogy a csere nem lehet sokkal drágább.
Wadmalacnak van tökèletesen igaza.
Nekem is általában a minuszokban jelentkezik.
Illetve amióta fehér líthiumos kencét használok,azóta nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!