Acél kormány és kormány szár helyett érdemes alumíniumot venni, vagy azok nem bírnak annyit?
Persze. Egy országúti alu kormányszárral pl nem mennék le a János-hegyről. :D De amit nem könnyítettek rommá, azzal átlagember pont semennyit nem kockáztat.
A Zoomot nyugodtan veheted, régen amúgy nagy márka volt!
# 4
Szoktam vegyesen úton is meg terepen is biciklizni MTB vel,ilyen földutak hol rázós hol simább.
# 7
Begyes igaz legtöbbet aszfalt amin megyek de néha előfordul erdő is vagy nagyon szar szérment köves út,vagy nagyon rázós szántóföldek melletti út vagy ritkán határban régről maradt nagyon szar rázós macskaköves út. Ugratni nem nagyon szoktam de mikor végig hasítok a járdákon olyan helyen nagyonnrázós szokott lenni,mert sok erre a szar járda vagy út. Tehát ha azt nézzük csak kap mégha nem is akarom.
Én nem cserélném az acélt,ha jó. Tehát sehol sem rozsdás.
Ma az alu a divat,mert könyebb és majdnem ugyanolyan erős mint az acél. Lehet mixelni is de nem látom értelmét annak,hogy valami full jó cuccot lecserélj csak úgy,alura.
A zoom nem rossz. Arra figyelj,hogy montis cuccot vegyél.
Nekem törtel kormányom,aztán kiderült,hogy treking cucc volt...
# 9
Hát egyenlőre sehol nem rozsdás mert csiszolva és festve lett,de a festés nem tartós mert spray. Holnap megyek barátomhoz neki van kompresszoros festője bár mondták arra vigyázzak,hogy erőhatás meg minden, meg repedezhet a festés. Azt tidom,hogy csak MTB cuccot nézzek mert pl egy emilyen amolyan nem lesz tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!