Diósjenő-Borsosberény között kerékpárral?
Tervezek egy nagyobb bringatúrát, ami kb a Börzsönyt kerülné meg. Diósjenőig jó vagyok, onnan szeretnék Borsosberény-Nagyoroszi felé eljutni egy olyan bringával, ami nem annyira terepezésre van kitalálva, de azért némi földút megoldható vele, ha jó minőségű.
Diósjenőről azt láttam, hogy ki a 2-es főútra, Rétság, majd utána a nagy körforgalomnál balra Borsosberény felé. Viszont néha jártam arrafelé autóval és mindig nagy volt a kamionforgalom, a lejtőkön döngetnek lefelé, nem túl jó érzésem van ezzel kapcsolatban.
Térképen úgy látom, hogy ~5km földúttal át lehet jutni Borsosberénybe Diósjenőről, itt tud valaki mondani nekem infót arról, hogy milyen minőségű ez az út? Egy outis bringáról van szó, amin most egy kicsit szélesebb gumi van, de azért a nagyon rossz utakat nem szereti.
Más javaslat esetleg?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!