Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Castrol Power1 Racing 2T (1L)...

Laci315 kérdése:

Castrol Power1 Racing 2T (1L) motor olaj jó lenen egy dongó motór hoz?

Figyelt kérdés

2018. szept. 26. 10:44
 1/2 anonim válasza:
Ez inkább Suzuki gsx-r motorhoz jó.
2018. szept. 26. 14:29
 2/2 anonim válasza:

Nekem az első saját építésű járművem a dongó moci.

unymal olaj volt az első nagyon szerette ez a sprint olcsó kiszerelése volt,azóta töltöttem bele talált 5-30as holland szinti olajat keverve 2t ásványival és vígan megy vele,tuti hogy jó lehet.Ha megszimatolod és olyan jó tisztító detergens illata van akkor az jó.Ilyen illatú a mobil1 is.

A világon van pár adalékanyag gyártó ez a lényeg.

Az alapolaj keni.Megmondta apunak még a régi idős motorversenyző autószerelő Gyula bácsi,aki mesélt milyen csoda gépeken ment fiatalon,az a lényeg hogy legyen benne és sok a hókuszpókusz.Fülre állított be mindent ez volt 82ben.Akkor már volt gtx meg racing olaj igaz.40-es 50es években meg a jó öreg sae30..

Az a legfontosabb hogy a karbinál körbe legyen kenve tömítő pasztával ahol a két csavar ami ki szokott lazulni.Ott beszívhatja a koszt!A gyári szivacs vékony és alul méretezett mellette bemehet a kosz!

Próbálj ki több fajta olajat.Nekem a sokat használt régi hengerem amit úgy vettem az ásványira ugrott haragosabb hangja volt a szintitől gyengének éreztem,de akkor még nem értettem a levegőkar beállítást az első nap :)

Vicces de legjobban a 15w40 ásványival ment a kopott henger.

Nekem minimál tuningom van 0,2alu(sörösdobozból) a 0,8as alu gyári hengefej tömítés helyett.

A dugattyú(néha)kipufogó tisztítás illesztés nagyon fontos de van hangosabb duci rövid kipu amivel jobban megy de többet is eszik.Illetve a hátsó fogaskerék fogszám tuning :D

2018. okt. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!