Milyen bringát ajánlotok?
Én egy kis vidéki falucskába élek és tőlem olyan 30 km-re található egy nagyobb város ahova rendszeresen bejárok busszal de, most mivel új utat készítettek mert régi nagyon pocsék volt ezért sport szerűen bringával szeretnék bejárni. Az út tükör sima!
SPOILER:( sportos alkat, rendszeresen testmozgással foglalkozó fiatalember lennék)
Az út stabilan lenne ha be megyek városba, ide-oda erre-arra, ismerősökkel-nél haza úttal együtt egy nap olyan laza 70-80 km-is
Ezért kérem segítségetek egy megfelelő bringa választásába ami meg felelne a célomnak.
A Mali Viper-típusú kerékpárok nekem maximálisan beváltak! Pontosan ilyen céllal vásároltam én is 90 rugóért egyet, és még 8 év után is hibátlanul ment (évenként nagygenerálra azért vidd el!!!)
És mindenféleképpen szakboltban vásárolj! A TESZKÓ gazdaságos binyiglik annyit is érnek...
Ja én is valami aszfalt rombolót javaslok ha nem jársz hegyre.
Mondjuk egy teló nem nagy beruházás... mert ugyan nehezebb(nem annyival) de 1-2fájdalmas kátyút,defektet(felütéses) kitudsz vedeni vele. Meg kényelmesebb ha rosszabb útra tévedsz.
Szóval valami virsligumis,sárhányos gép.
Fitnesz,orsz. úti,treking.
Országúti.
Mennyi a keret? Kéz alól egész jókat lehet kifogni.
Annyiból jó outit veszel már.
Jó, nem a 6 és fél kilós csoda kategóriásat, de azért tisztességes bringát kapni ennyiért.
Leírta, hogy tükör sima az út de azért vegyen MTB-t, mert erdőbe földes útra jobb.
Vegyen 2 gagyibbat 1 normális helyett. Jó ötlet!
Egyik Facebook bringa adok veszek csoportban hirdetett egy srác 150 körül egy pinarello princet, azt hiszem ultegra szettel.
Na azért az se nem puch se nem btwin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!