White bikes vélemény?
Nem nagyon találtam róla leírást , csak finn és svéd oldalakon, valakinek van tapasztalata ezzel a márkával kapcsolatban?
Kinéztem egy bringát használtan, nem tudom megéri e az árát.
Ha lenne köze a White Industries-hez, akkor látatlanban jöhet. :)
De nincs. Legalábbis aki "XXL stores"-ban árulja a portékáját, az minimum gyanús. Mint az, hogy Deore hátsó váltóhoz Altus váltókarokat meg Tourney elsőt adnak.
Nem tudod megéri-e az árát? Mi sem tudjuk, mivel nem írtad meg, mennyi az annyi és miért kérnék el azt. Újonnan biztos nem venném meg, akár ugyanennyiért normálisabb, hozzáértőbb tervezéseket lehet kapni. (Bár aki 100ért bringát vesz újonnan, arról csak remélni tudom, hogy nagyon hobbiban, hében-hóban, hanyagolt affinitással kíván tekerni. Már bocs.)
90ért van hirdetve, elvileg nyár elején lett vásárolva. Kicsit furcsáltam, mert hibátlan állapotban árulják, ennyiért, ami még alkudható is :D Boltban meg 500euro, azért gondoltam kiírom a kérdést.. Na meg nem igazán hallottam még róla.
Nekem tényleg csak hobbi szinten kéne, azért néztem ilyen árkategóriában :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!