Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a bringa megfelelő lenne...

Ez a bringa megfelelő lenne egy teljesen átlagos, munkába járós, kisebb távok megtételéhez?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék mozogni, de futni nem szeretek, így beruházok egy bringára, sajnos ennyi a keretem rá.

Mit gondoltok? Megéri megvenni vagy nézelődjek tovább?

(184 cm 78kg)

2018. aug. 10. 14:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

[link]

Esetleg még ezt néztem így ki. Ez milyen. Megéri az árát?

2018. aug. 10. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Noname saját nevű cuccok és a bowdwnes tárcsafék nem nagy buli , nincs váltófüle ha beakad szakad a váltó törhet a váz .
2018. aug. 10. 22:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Akkor ezt egy nemnek veszem :D Marad az eredeti akkor.
2018. aug. 10. 23:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Jobb az eredeti. Ennyiért szerintem nem nagyon kapsz jobbat. Melóba járni pedig bőven elég, csak kapja meg a kötelező karbantartásokat.
2018. aug. 10. 23:21
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy is gondolkodhatsz, hogy munkába járni nem optimális, de nem baj, csak többet erősödsz :-) Ha meg árkon-bokron át akarsz menni, akkor szuper lesz.

De ha azért nincs túl közel az a munkahely, akkor én meggondolnám a teljesen merev vázas biciklit is. Azzal is lehet még erdészeti utakon menni simán, akár csomagokkal megpakolva is, és munkába járáskor nagyon élvezni fogod a hatékonyabb hajtást.

2018. aug. 11. 08:06
 16/24 A kérdező kommentje:

Erősödés a cél részben :D

8km a munkahelyem, szóval annyira nem vészes. Nézelődök használtan is hátha találok 80korul használhatót csak hát én nem értek hozzá.

2018. aug. 11. 10:29
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

Egy ilyet találtam használtan 85ert.

2018. aug. 11. 10:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Használt és használt között is van különbség állapotban.

De akkor már inkább újonnan ilyet ugyanennyiért:

[link]

2018. aug. 11. 11:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezt néztem már , de valaki írta ,hogy nem valami jó minőségű :D
2018. aug. 11. 11:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát látod valakinek ez a véleménye, másnak meg más. Így van ez :)

Olyat nem fogsz találni olcsón, amire mindenki azt mondja, hogy ez tökéletes.

Ha olcsón akarsz MTB-t, akkor a minőség nem lesz tökéletes. Én inkább vennék a Decathlonból újat garanciával mint egy bizonytalan állapotú használtat (mivel ha jól látom annyira nem értesz a biciklikhez, hogy meg tudd állapítani milyen állapotú és mennyire éri meg egy használt).

2018. aug. 11. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!