Ez a bringa megfelelő lenne egy teljesen átlagos, munkába járós, kisebb távok megtételéhez?
Szeretnék mozogni, de futni nem szeretek, így beruházok egy bringára, sajnos ennyi a keretem rá.
Mit gondoltok? Megéri megvenni vagy nézelődjek tovább?
(184 cm 78kg)
Esetleg még ezt néztem így ki. Ez milyen. Megéri az árát?
Szia!
Úgy is gondolkodhatsz, hogy munkába járni nem optimális, de nem baj, csak többet erősödsz :-) Ha meg árkon-bokron át akarsz menni, akkor szuper lesz.
De ha azért nincs túl közel az a munkahely, akkor én meggondolnám a teljesen merev vázas biciklit is. Azzal is lehet még erdészeti utakon menni simán, akár csomagokkal megpakolva is, és munkába járáskor nagyon élvezni fogod a hatékonyabb hajtást.
Erősödés a cél részben :D
8km a munkahelyem, szóval annyira nem vészes. Nézelődök használtan is hátha találok 80korul használhatót csak hát én nem értek hozzá.
Használt és használt között is van különbség állapotban.
De akkor már inkább újonnan ilyet ugyanennyiért:
Hát látod valakinek ez a véleménye, másnak meg más. Így van ez :)
Olyat nem fogsz találni olcsón, amire mindenki azt mondja, hogy ez tökéletes.
Ha olcsón akarsz MTB-t, akkor a minőség nem lesz tökéletes. Én inkább vennék a Decathlonból újat garanciával mint egy bizonytalan állapotú használtat (mivel ha jól látom annyira nem értesz a biciklikhez, hogy meg tudd állapítani milyen állapotú és mennyire éri meg egy használt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!