Shimano V-brake karhoz műanyag "borítás"?
Nem tudom mire gondolsz, de van javasolható eljárás az ilyen esetekre.
Modellszámot leolvasni a szerkezetről (Shimano esetén ez feltehetőleg "BL-....." formátumú lesz) és utána a netről le lehet szedni a robbantott ábráját tartalmazó cikkszám-ismertetőt. Ha megtalálható rajta a keresett alkatrész darab, akkor lesz hozzá cikkszám, azzal egy Shimano kereskedés tud már dolgozni, meg tudják mondani, kapható-e még és ha igen, mennyi.
ott kerestem először, de sajnos nem találtam. nekem pontosan ilyen kellene [link]
vagyis erről az a kis műanyag átlátszó lap. ugyanilyen néven egyébként van másik váltó, kb mindenhol csak azt adja ki..
Csináld meg az 1-es választ, a CBA nem dietetikus, az ebike pedig nem szakkatalógus.
Vagy csináltasd meg olyannal, aki tud keresni a megfelelő formában. Ugyanis Te látod mid van, Ő meg tudja, mit kell keresni. Ez rossz párosítás.
Addig is:
ST-EF510-2(-Black), Egész pontosan a bal: ST-EF510-L2A(-Black), a jobb ST-EF510-8R2A(-Black)
Bal oldali műanyag: Y0B698010. És a jobb oldali: Y0B998010.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!