Szerintem nem igazán...
Ezen az áron normálisat nem kapsz; a linkelt példányra is minimum még kétszer ennyit rákölthetsz, ha ki akarod használni -de a gyenge alap miatt akkor sem lesz soha tökéletes...
Szerintem nem, bár nagyon nem vagyok szakértő. Sőt..
OFF:
Mire jó a FatBike? Mármint melyik az a terület, ahol kiemelkedik és jobb mint a többi kerékpár?
Azért kérdezem, mert nem tudom elképzelni, hogy mire lehet jó. Nekem van egy Dirt biciklim 2.5 széles gumikkal és ahhoz is már kell a tehetség rendesen, hogy megtudjak csúszni valahol is. Talán kivétel lehet a homokos tengerpart, de az meg itt nem nagyon van. Ráadásúl elég drágák ahhoz képest, ami rajtuk van.
Ja ez egy eléggé alap bringa aminek a tudásán hamar túllépsz,onnantól pedig nagyon éreznifogod a gyengeségeit.
És igen itthon én sem látom a létjogosultságát,a homokos tengerpertón túl is vannak területek de kishazánkban az sem jellemző.
2 km egyenes úton? Azzal már nem szabad viccelni, érdemes biztosra menni, tehát én inkább egy ilyen ajánlok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!