Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A mostani teleszkopom az egy...

Lungulynorbert kérdése:

A mostani teleszkopom az egy SF14-XCM-DS-HLO-27.5-100 az (nem ertek annyira ehhez) es az lenne a kerdesem mennyibe kerulne az a teleszkop ami ennel jobb?

Figyelt kérdés

2018. jún. 21. 18:52
 1/2 szlory ***** válasza:
70-100e Ft.
2018. jún. 22. 08:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen levegős legyen ha lehet.

RockShox-tól ez a minimum szerintem:

RockShox Recon Silver TK Solo Air, az ára eléggé változó 70-110e Ft közt látni az interneten, ami negatívum lehet, hogy nem igazán merev.

Ha meg van extra pénz, akkor RS Reba, szinte csak jókat lehet mondani erről a teleszkópról, nekem egy ilyenre fáj a fogam.

A másik gyártó ami ebben az árkategoriában szóbajöhet az Manitou, elvileg az utobbi időkben egész jó villákat gyártanak olcsóbban mint az RS, viszont nekem nincs nagy tapasztalatom ebben, ugyhogy meghagyom másnak, hogy véleményezze.

2018. jún. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!