Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy lehetne leszedni a...

S55 kérdése:

Hogy lehetne leszedni a bicikli pedálját?

Figyelt kérdés

Egyik oldalon már sikerült de a másikon nem, sima "tekerős" csavarhúzóval probáltam + wd40-el de meg sem mozdul. A probléma az, hogy a menet ami a pedálon van, nem elég mély és a csavarhúzó állandóan kiugrik. A teljes pedálhoz való csavart (ami a 2 pedált összekötő rúd végén van) is leszedtem de az sem mozdul semennyit..

Mit lehetne kiprobálni még?

Leszedni azért kell hogy elég kicsi legyen és vállaljak a szállitást (mert aladtam..)

2018. máj. 31. 18:59
 1/3 tothp ***** válasza:

Két dolgot tudsz csinálni. Ha értem, amit írsz

Leveszed a pedált a hajtókarról.

ezt 15-ös villáskulccsal csináld. egyik bal, másik jobb menetes.

Vagy leveszed a hajtóművet. ehhez 14 es csőkulcs(dugókulcs) és célszerszám szükséges. nem javaslom.

Más opciót nem tudok

2018. máj. 31. 19:41
 2/3 Alex Fly ***** válasza:
Azt ugye tudod hogy a baloldali pedál balmenetes? Voltb hogy én is szenvedtem vele mikor automatikusan csak le akartam szedni...
2018. máj. 31. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül inkább rajta hagytam, nem hiszem h ezen fog mulni:D
2018. jún. 1. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!