Kerékagyban lehet cserélni a csészéket?
Nagyon ráálltál a fanaticra és a bütykölésre? :) (Semmi baj, így tanul az ember.)
Csésze van, amibe cserélhető (nem kis meló a bepréselést kioldani), de a minőségibbek nem cserélhetők. Ha megoldanád, akkor is ott a problem, hogy a kónusz VS csésze megad egy gördülési felületet, adott golyóval. Én nem babrálnám. A beütött csészét kiszedni sem leányálom.
--
Szeleptűnél meg szerintem lehet cserélgetni, de ha tré a belső tömlőd, inkább vegyél abból egy minőségit. Aztán ha nem lyukasztod ki és egyszer el kezd ereszteni, akkor majd cserész benne szeleptűt.
1.: Jaja, meg kellene oldanom pár dolgot a bicajon :D
Sima kónuszos bike+ hátsóagy, de nagyon durván bírja.
Legutóbb a csapágygolyókat szedtem ki, amiknek nem volt golyó alakjuk. Teljesen beragadt az agy. A csészéből is lett ledarálva jócskán.
Nem elhanyagoltam, hanem a franc gondolta, hogy néhány hónap alatt ez történik :D
áááháháháháháháháháhháháháhááááááááááá! konusz wars.
szóval a kónuszoknak van menetemelkedése, átmérője, válla (görbülete). Szinte mindegyik gyártónál más-más. A Shimano-n belül van tucatnyi különböző. A B+ nem tudom, Shimano kompatibilis volt-e, de lényeg, hogy a cserélendő kónusz méreteit rögzítened kell és úgy keresni újat. Különben pofozod a kakkancsot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!