Hogyan kell az első kereket kiszedni?
Tárcsafékes és gyors szorítós a bringa.
A fékbetétek közé kell tenni vmit arra az esetre ha megnyomódna a fékkar ezt tudom.
Lehet tiszta banális kérdés de eddig a klasszikua régi bringám volt nos ott kivettem és ok.
Kinyitod, kiszeded. :D
Soha nem pöcköltem ki, de ha nem te szállítod vagy hülyegyerek van a közelben, akkor két lehetőség is van.
Kapitalista mód: fékkarhoz árulnak "pöcköt", hogy ne húzódjon be ráhatástól, ez annyival jobb, hogy garantáltan nem viszel fel zsíros ujjlenyomatot a fékbetétre (ami a következő húzásnál szépen bele tud sülni).
Tróger McGyver mód: a fékbetétet "pöckölöd". Hátránya a zsírveszély, az, hogy kihullik észrevétlenül, aztán ott vagy ahol a part szakad. Viszont ha akarsz ilyet csinálni, javasolni tudom a papírt. Kartonlap vagy dobozból vágsz/hajtasz össze, az rugalmas (tehát "bedagad" a betétek közé), de felkeményedik (ha összenyomnák a betétek). Aztán mielőtt beteszed, friss, tiszta papírral burkolod.
tothp: amit írsz, igaz, nyilván visszahúzódik a dugattyú - a baj csak ott van, hogy ha nincs ütközési pont, akkor ezek a dugattyúk olyan szépen repülnek ki a munkahengerből, hogy öröm lesz nézni - olajpisi, levegő. Nemakarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!