Sr xcm-ben milyen széles gumi fér el?
1.: Ez egy baromság. A merev farú xc vázakba 2.3" a max. :D
Az xcm sokkal szélesebb, 2.5" tuti elfér.
Én 2.65"-t szeretnék.
Mielőtt valaki hülyének nézne, igen, xc-be 2.1" körüli méreteket használnak. Nekem viszont nem elég annyi tapadás.
Tessék, nézd meg magad. Lesz kb két centi átmérőkülönbséged a 2.1 hez képest. Ha belefér, akkor vedd meg bele, és jó tapadást kívánok
7.: Kösz szépen! :) Bocsi, hogy neked támadtam, de azt hittem csak kötekedni jöttél, mint sokan mások :D
Belöknek valami kritikát, aztán elhúznak...
Csak szemre gondoltam, hogy az átmérővel jó eséllyel nem lesz gond, mivel rengeteg 26"-os villába beleraknak 27,5" kereket is [link] .
Én ezeket a képeket néztem, de amit belinkeltél sokkal jobb! Nagyon szépen köszönöm! :)
Mostanában sajnos nagyon sok földutat szétcsesztek, pl. 20 centi mély nyomvályú az alap, de néhol van 50 cm is ... Ilyenekhez már brutál tapadás kell. Hátulra meg jó lesz a 2.3-as is. Ha elől csúszok meg egy nyomvályúba, ott igen komoly bajok lehetnek, de hátsó keréknél annyira nem probléma.
Ezenkívül a tapadás kisebb probléma. A rengeteg akáctüske, na azzal van igazán bajom :D
Ezt a gumit néztem. A súlya elképesztő, viszont nem is lesz vele defektem. Tudom, hogy +1 kg súlynövekedés a kerekeken annyit jelent, mintha nem forgó alkatrészeken 3 kg-val lenne több, de az új élményekért ezeket beáldozom :) Kell. Lefelé szeretek menni elvégre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!