Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sr xcm-ben milyen széles gumi...

Sr xcm-ben milyen széles gumi fér el?

Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 2.25-2.3 körül van a maximuma.
2018. máj. 24. 01:14
 2/11 A kérdező kommentje:

1.: Ez egy baromság. A merev farú xc vázakba 2.3" a max. :D

Az xcm sokkal szélesebb, 2.5" tuti elfér.

Én 2.65"-t szeretnék.

Mielőtt valaki hülyének nézne, igen, xc-be 2.1" körüli méreteket használnak. Nekem viszont nem elég annyi tapadás.

2018. máj. 24. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Tegyél bele traktorgumit akkor ha ilyen okos vagy, belefér az is :) Megsúgom, értelmes gumit kéne venni normális anyagból, tubelessé alakítani és alacsony nyomáson használni, ha tapadás kell, nem beleokoskodni a fat bike gumikat. Eskü ha ilyen okos vagy, minek kérdezel? :D
2018. máj. 24. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
És nem a szélességgel lesznek bajaid pajti, hanem az átmérővel, mert egy 2.1-esnek kisebb az átmérője mint akár egy 2.3-asnak, a pöpec 2.65-ös gumid meg nem fog beférni a fékhídtól, hacsak nem 29-es villában tetted a 26-os kerekedet, de akkor meg aztán mindegy... :)
2018. máj. 24. 12:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem életvezetési tanácsot kértem. Találtam jó áron ilyen széles gumit, és ki szeretném próbálni, talán tilos? A fékhíd méretét pedig nem tudom lemérni, mert nem vagyok otthon.
2018. máj. 24. 12:20
 6/11 A kérdező kommentje:
De nem kötekedés volt a célom, peace :)
2018. máj. 24. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, nézd meg magad. Lesz kb két centi átmérőkülönbséged a 2.1 hez képest. Ha belefér, akkor vedd meg bele, és jó tapadást kívánok

2018. máj. 24. 12:27
 8/11 A kérdező kommentje:

7.: Kösz szépen! :) Bocsi, hogy neked támadtam, de azt hittem csak kötekedni jöttél, mint sokan mások :D

Belöknek valami kritikát, aztán elhúznak...

Csak szemre gondoltam, hogy az átmérővel jó eséllyel nem lesz gond, mivel rengeteg 26"-os villába beleraknak 27,5" kereket is [link] .

[link]

Én ezeket a képeket néztem, de amit belinkeltél sokkal jobb! Nagyon szépen köszönöm! :)

Mostanában sajnos nagyon sok földutat szétcsesztek, pl. 20 centi mély nyomvályú az alap, de néhol van 50 cm is ... Ilyenekhez már brutál tapadás kell. Hátulra meg jó lesz a 2.3-as is. Ha elől csúszok meg egy nyomvályúba, ott igen komoly bajok lehetnek, de hátsó keréknél annyira nem probléma.

2018. máj. 24. 12:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezenkívül a tapadás kisebb probléma. A rengeteg akáctüske, na azzal van igazán bajom :D

[link]

Ezt a gumit néztem. A súlya elképesztő, viszont nem is lesz vele defektem. Tudom, hogy +1 kg súlynövekedés a kerekeken annyit jelent, mintha nem forgó alkatrészeken 3 kg-val lenne több, de az új élményekért ezeket beáldozom :) Kell. Lefelé szeretek menni elvégre :D

2018. máj. 24. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez a gumi nagyon a selejt kategória. Mászni, gyorsítani nagyon cudar lesz vele, szerintem jobban megéri valami nevesebb gyártóét megvenni, tartósabb, könnyebb és mivel jobb anyagból van, tapadni is jobban fog. Én is spóroltam sokáig ezen, de idénre vettem egy Mavic Crossmaxot, ég és föld azt mondhatom. Üvegcserepet szedtem ki belőle defekt nélkül, és úgy tapad mint bmw-re a tinilány.
2018. máj. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!