Hogyan tudnám értékesíteni, lecserélni egy hónapja vásárolt vadonatúj Csepel Traction 200 bringámat?
Nagyon megbántam, hogy trekking bicajt vettem, a botrányos útviszonyok miatt hamar tönkre fog menni a kereke. MTB kellene helyette. Ismer valaki olyan üzletet, ahol esetleg beszámítják új bicaj vásárlásakor? Minél kevesebbet szeretnék bukni rajta.
Előre is köszi!
Szerintem a legkisebb buktád akkor lesz, ha veszel (vagy fűzetsz) új kerékszettet, ha tönkremegy a mostani. 29" MTB vagy felnifékes cyclocross (28" - ami ugyanaz a kerékátmérő amúgy) kerékszettet keresnék.
Ha minimálisan oda tudsz figyelni és nem terhelted túl 100kg+ a kerékszettet, akkor azért egy átlagosan kacat duplafalú felni, ballonos gumival (nem túlfújva) nem lesz rosszabb, mint amit ennyi pénzért egy MTB-től kapnál!
Max annyi a negatívum, hogy a felnifék érzékenyebb a nyolcasokra, a 100e feletti montikon pedig csakis tárcsát fogsz látni azt hiszem. :)
Tegyél bele 4 bar körül (hátulra 0.5 bar plusz mehet), használd ezekkel a 40mm-es gumikkal.
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!